Asiakaskokemuksia uudisrakennusprojekteista?

Keräämme uusien asuntojen omistajien kokemuksia rakennusprojektista – tule mukaan työpajaan tai jaa kokemuksesi oheisen lomakkeen kautta: Lomake ilmoittautumiseen ja tarinoiden jakoon !

Oletko ostanut asunnon uudesta asunto-osakeyhtiöstä kahden vuoden sisällä? Oletko tyytyväinen saamaasi palveluun ja vuorovaikutukseen rakennusprojektin eri vaiheissa? Pääsitkö vaikuttamaan asuntosi materiaalivalintoihin ja muihin ratkaisuihin? Menikö kaikki nappiin vai jäikö jotain hampaan koloon?

Tule työpajaan keskustelemaan kanssamme aiheesta ”Asiakkaana rakentamisprojektissa”. Keskustelutilaisuus liittyy TTY:llä käynnissä olevaan NEMO -hankkeeseen, jossa kehitetään toimintamalleja rakennusteollisuuden asiakaskohtaamisiin, tavoitteena tyytyväinen asiakas. Hanke toteutetaan yhdessä Rakennusteollisuus ry:n kanssa ja tämän työpajan tulokset tuovat arvokkaan lisän hankkeessa tehtävään opaskirjaan.

Mielipiteesi ja kokemuksesi ovat tärkeitä, ilmoittaudu mukaan tai jaa omat kokemuksesi lomakkeen kautta! Kiitokseksi työpajaan osallistumisesta annamme leffaliput (2 kpl/osallistuja). Tilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa, ilmoitathan mahdollisen erityisruokavalion.

Työpajan aika: torstaina 21.5. klo 16.30 – 18.30

Paikka: Hervanta, Tampereen teknillinen yliopisto (tarkempi sijainti ilmoitetaan osallistujille)

Ilmoittautumiset tiistaihin 19.5. mennessä: Ilmoittautumislomake

Lisätietoja:

Virpi Sillanpää, virpi.sillanpaa@tut.fi puh. 040 746 9330

Nemo-hanke: http://nemohanke.blogspot.fi/p/nemo-hanke-pahkinankuoressa_20.html

Nemo Rajapinta-lehdessä: http://www.tut.fi/rajapinta/artikkelit/2015/1/negatiivisista-tunteista-tuulta-purjeisiin