Opiskelijat: Qlik Sense -kurssi yhdessä EVRY:n kanssa

Tampereen teknillisen yliopiston tiedonhallinnan ja logistiikan laitos järjestää yhdessä EVRYn kanssa erinomaisen mahdollisuuden modernin analytiikkatyökalun opiskeluun. Opit käytännössä taitoja, joista olet jo teoriassa lukenut. Samalla myös ovi työmarkkinoille raottuu entistä paremmin, sillä näille osaajille on todella kysyntää. Opintojaksosta voit saada kolme opintopistettä. Kurssin kouluttajina toimivat EVRYn analytiikan ja liiketoimintatiedon hallinnan ammattilaiset.

Mistä on kyse?

Qlik Sense on uuden sukupolven datan etsinnän ja visualisoinnin työkalu, joka toimii oman intuitiosi johdattamana. Se on suunniteltu niin yksittäisille käyttäjille, ryhmille kuin yrityksillekin. Qlik Sense on analytiikkatyökalu, jonka avulla kaikki opintojakson suorittaneet osaavat laatia räätälöityjä raportteja ja dynaamisia näkymiä, jotka pohjautuvat laajaan tietomassaan ja joiden avulla tiedosta saa irti enemmän. Sen avulla voit luoda visualisaatioita nopeasti, pureutua tietoon, paljastaa tiedon osasten välisiä suhteita ja tarkastella mahdollisuuksia eri näkökulmista.

Opintojakson tiedot:

  •  Aika: Opintojakso alkaa 16.3. klo 12:15, kestäen viikot 12 – 19.
  • Paikka: TTY:n salissa SB202
  • Sisältö: Opintojakso sisältää viikoittaiset koulutustilaisuudet (3h), viikkoharjoitukset sekä harjoitustyön.
  •  Kurssille mahtuu 20 opiskelijaa.
  • Tarkemmat esitiedot löydät POP:stä, ks. TLO-35050 2014-01 Liiketoimintatiedon hallinnan menetelmät ja työkalut -harjoitustyökurssi. 

Katso Qlik Sense @TTY esite