NEMO-blogi: Tiedolla johtamista tehdään asiakkaan eduksi

Harri Laihonen muistuttaa NEMO-blogissa tärkeästä näkökulmasta tiedolla johtamiseen. Tiedolla johtaminen on tapa kehittää organisaation tuloksellisuutta. Toiminnan luonteesta ja tavoitteista riippuen paremmalla tiedolla johtamisella voidaan luoda asiakasarvoa monella eri tavalla.

“Oikealla tiedolla muodostetaan asiantuntevampi, tarkempi ja ajantasaisempi kuva vallitsevasta tilanteesta. Kun tätä tietoa hyödynnetään, on realistiset mahdollisuudet onnistua käsillä olevista tehtävistä paremmin kuin puhtaan arvauksen pohjalta.”

Laihosen mukaan tiedolla johtaminen on arkisimmillaan pieniä tekoja, joiden kautta asiakkaalle tarjotaan laadukas ja onnistunut palvelukokemus.

Lue koko kirjoitus: http://nemohanke.blogspot.fi/2014/05/tiedolla-johtamista-tehdaan-asiakkaan.html