Artikkeli: Kysely sähköautoista

Kysely sähköautoista

Onko sähköautoissa tulevaisuus vai vannotko polttomoottorien nimeen? Vastaa mielipidekyselyyn sähköautoista. Kysely on osa ETH Zürichiin tehtävää päättötyötä, jonka kyselyissä ja toteutuksessa Suomessa avustaa TTY:n Liikenteen tutkimuskeskus Verne.

Tutkimuksen aiheena on sähköautojen kantama ja mahdolliset toimenpiteet, joilla saadaan vähennettyä huolta sähköauton toimintasäteen riittämättömyydestä (ns. range anxiety) ja ylipäätään kehitettyä sähköautoilua.

Tutkimuksen aikana kaipaamme mielipidettäsi kiinnostuksen mukaan yhdessä tai kahdessa vaiheessa. Tällä pyrimme kartoittamaan parempaa ymmärrystä tutkittavasta teemasta. Työvaihe 1 on tarkoitus pitää 27.–31.3. välisenä aikana ja se sisältää johdetun ryhmäkeskustelun englanniksi 3–5 hengen ryhmässä. Vaihe 2 sisältää henkilökohtaisen online-kyselyn täyttämisen. Arvioimme, että kumpaankin vaiheeseen menee itsessään n. tunti.

Jos sinulla on mahdollisuus osallistua molempiin tai vaikka vain toiseen vaiheeseen, täytä ohessa lyhyt esitietokysely siitä miten tuttu aihe ennestään on ja mihin vaiheisiin olisit valmis osallistumaan. Lähetämme tämän jälkeen sähköpostitse lisätietoa ja tarkemmat ohjeet.

Linkki kyselyyn: https://goo.gl/forms/2p1u3I3TY52he4Cr1

Kiitos jo etukäteen! Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Marc Melligeriin (marcmel [at] student.ethz.ch, englanniksi) tai Riku Viriin (riku.viri [at] tut.fi, suomeksi).

Vastaus- ja keskustelutiedot käsitellään luottamuksellisesti ja lopullisessa raportissa julkaistavista tuloksista ei ole mahdollista tunnistaa yksittäistä vastaajaa.