Artikkeli: Joulutervehdys 2018

Joulutervehdys 2018

Liikenteen tutkimuskeskus Verne toivottaa yhteistyökumppaneilleen hyvää joulun aikaa ja menestyksekästä vuotta 2019!

Transport Research Centre Verne wishes all its partners, friends and supporters happy holidays and all the best for the coming year!

Vuoden vaihteessa tapahtuu merkittäviä uudelleenorganisoitumisia niin Tampereen yliopistokentässä kuin liikenteen hallinnonalalla Suomessa. Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen yliopisto fuusioituvat ja muodostavat uuden Tampereen yliopiston (Tampere University). Vuoden 2019 alusta Liikenteen tutkimuskeskus Verne toimii Tampereen yliopistossa osana Rakennetun ympäristön tiedekuntaa. Uuden yliopiston verkkosivut ovat osoitteessa www.tuni.fi, jonka alle myös Vernen sivusto (www.tut.fi/verne) siirtyy siirtymäkauden jälkeen. Myös sähköpostiosoitteemme uudistuvat, kun aiemman tunnuksen (tut.fi) sijaan päätteeksi tulee tuni.fi vuodenvaihteen jälkeen. Vanhat sähköpostiosoitteet uudelleenohjaavat uusiin osoitteisiin, joten viestit tulevat perille myös vanhoilla osoitteilla. Vernen Twitter-tunnuksena on jatkossa
@VerneTRC. Vernen tutkimus- ja koulutustyö sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen jatkuvat uuden yliopiston osana. 

Mikäli haluat saada tiedotteita Vernen toiminnassa jatkossa sähköpostitse, voi yhteystietolistalle liittyä ja liittymisen voi perua osoitteessa http://www.tut.fi/verne/yhteystietolista/.

Lue lisää vuoden 2018 kuulumisia Joulutervehdys-PDF:stä.