Tampereen teknillinen yliopisto
 
       
 

TTY:llä tapahtuu

Tapahtumatiedote yrityksille

   
       
       
   

TTY mukana Alihankinta 2017 -messuilla

Tervetuloa tutustumaan monipuolisiin ja monialaisiin yhteistyömahdollisuuksiin Tampereen teknillisen yliopiston osastolle messu- ja urheilukeskuksen pääsisääntuloaulaan. Tapaat osastolla yliopiston yrityspalvelujen, täydennyskoulutuskeskus Edutechin sekä digitaalisen valmistuksen pajan TUTLabin edustajat. VTT:n ja TTY:n yhteinen älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymä SMACC löytyy osastolta E210.

Osallistu messuilla myös TTY:n ja yhteistyökumppaneiden järjestämiin monipuolisiin seminaareihin!

Aika: 26. - 28.9.2017
Paikka: Tampereen messu- ja urheilukeskus


 
         
 
         
 

Tutkijoiden yö

Euroopan laajuinen tiedetapahtuma Tutkijoiden yö tekee tiedettä ja tutkijoiden työtä tutuksi suurelle yleisölle. Yhden päivän, illan ja yön aikana lapset, nuoret, aikuiset ja seniorit pääsevät tutustumaan tieteeseen esimerkiksi työpajoissa, tutkijatapaamisissa, tiedeluennoilla ja laboratoriovierailuilla.

Aika: 29.9.2017
Paikka: TTY:n ja TaY:n kampukset, Museokeskus Vapriikki, Lastenkulttuurikeskus Rulla, Yo-talo


   
         
 
     
 
         
 

Suomen Tribologiayhdistyksen 40-vuotisjuhlaseminaari

Juhlaseminaarissa luennoivat pohjoismaiset, kansainvälisesti arvostetut asiantuntijat. Professorit Roland Larsson ja Thomas Norrby kertovat voiteluun vaikuttavista pintaominaisuuksista sekä uusista voiteluaineista. Johtava tutkija Guillermo E. Morales-Espejel esittelee vierintälaakereiden tribologisia haasteita. Lisäksi kuullaan esityksiä uusista liukulaakerointiratkaisuista, fretting-kulumisesta, tribokorroosiosta ja mallinnuksen hyödyntämisestä kulutusta kestävien materiaalien kehittämisessä.

Aika: 31.8.2017 kello 8.30 - 16.30
Paikka: Werstas, Tampere

   
         
 
     
 
         
 

Jaa kokemustasi - tule mentoriksi!

Talent Tampere Mentoring Programme 2017 - 2018 hakee mentoreita monilta aloilta. Mentorilta edellytetään avointa mieltä ja kokemusta suomalaisesta työelämästä. Ohjelma starttaa marraskuussa ja päättyy huhtikuussa 2018. Voisitko sinä olla yksi ohjelman mentoreista?
Haku on nyt auki.

   
         
 
     
 
         
 

Kehitä osaamistasi Edutechin koulutuksissa

Data ja analytiikka liiketoiminnan kehittämisessä 8.–9.11.2017, 12.–13.12.2017 ja  23.1.2018
Edutech toteuttaa yhdessä alan vahvojen asiantuntijoiden kanssa koulutusohjelman, joka antaa kattavan kokonaiskuvan datamassojen ja analytiikan hyödyntämisestä liiketoiminnan kehittämisessä, johtamisessa ja uudistamisessa. Ilmoittaudu viimeistään 13.10.2017.

3D Printing alkaa 15.11.2017
Koulutus antaa kokonaiskuvan 3D-tulostuksen teknologioista ja liiketoiminnallisista mahdollisuuksista sekä lisää ymmärrystä 3D-tulostuksen arvonluonnista, kustannusrakenteista ja uusista liiketoimintaverkostoista. Ilmoittaudu viimeistään 27.10.2017.

Katso lisätietoja ja tutustu koko koulutustarjontaan Edutechin koulutuskalenterista!

   
         
 
     
 
         
 

Vahvista 3D-tulostuksen osaamistasi

Tampereen teknillisen yliopiston ja VTT Oy:n yhteisessä SMACC Välkky-hankkeessa järjestetään 3D-tulostukseen keskittyvä, maksuton ja avoin viidentoista työpajan sarja. Yksittäisissä työpajoissa käsitellään 3D-tulostamisen kokonaisprosessi ja liiketoimintaan vaikuttavat asiat teema kerrallaan. Osallistumalla työpajoihin yritykselle muodostuu realistinen käsitys 3D-tulostuksen mahdollisuuksista ja haasteista.

Ilmoittaudu syksyn työpajoihin!

   
         
 
     
 
         
 

Porin TiedeAreena

Porin yliopistokeskuksen tutkijoita ja tutkimusta tutuksi tekevä TiedeAreena-yleisötapahtuma järjestetään 22.9. Sen yhteydessä järjestetään yliopistokeskuksen, emoyliopistojen ja Satakunnan muiden korkeakoulujen tutkimusta esille tuova TiedeAreena-tutkimusseminaari.

Aika: 22.9.2017
Paikka: Pori

   
         
 
     
 
         
 

Business Breakfast: Tulevaisuuden asiantuntijamyynti

Avoin ja maksuton verkostoitumisaamu antaa oivalluksia asioista, joita tulisi ottaa huomioon myynnissä onnistumiseksi. Kuulet Tampere3-korkeakoulujen tutkimukseen pohjautuvaa uutta tietoa siitä, miten asiantuntijamyynnissä onnistutaan. Lisäksi keskustellaan yhdessä myynnin teemoista.

Aika: 6.9.2017 kello 7.45 - 10.30
Paikka: Technopolis Yliopistonrinne, Häggman-sali   
         
 
     
 
         
 

Tarjolla uusinta tietoa pinnoituksesta

Surface Engineering Days kokoaa maailman huippuasiantuntijoita ja pinnoitustekniikan osaajia Tampereelle. Seminaari on erinomainen mahdollisuus saada viimeisintä tietoa moderneista pinnoitustekniikoista, pinnoitemateriaaleista, pinnoitteiden ominaisuuksista sekä niiden teollisesta soveltamisesta eri aloilla. Tilaisuudessa on yli 30 korkeatasoista esitystä alan johtavilta asiantuntijoilta.

Aika: 31.10. - 2.11.2017
Paikka: TTY sekä Museokeskus Vapriikki, Tampere