Tampereen teknillinen yliopisto
 
       
 

TTY:llä tapahtuu

Tapahtumatiedote yrityksille

   
       
       
 

Rohkeasti Tieteen päiville!

Yliopistokaupungeissa alkuvuodesta järjestettävän Tieteen päivät –tapahtuman teema on Rohkeus. Teemaa tarkastellaan niin tekniikan, arkkitehtuurin ja tekoälytutkimuksen kuin luonnontieteiden, psykologian ja yhteiskuntatieteidenkin näkökulmista.

Tampereella kuullaan ja keskustellaan rohkeudesta työyhteisöissä, kaupunkisuunnittelussa ja asukasaktivismissa. Mitä tarkoittaa tieteen rohkeus? Onko se rohkeutta tehdä ja ajatella toisin, kyseenalaistaa totuttu? Pohditaan myös voiko tekoäly olla rohkeaa.

Tieteen päiviltä löytyy myös esittelypisteitä, demoja ja työpajoja, joissa koettavaa kaiken ikäisille.

Aika: 26.1.2019
Paikka: Tampere-talo

 
     
 

IBM esittelee tekoälyä TTY:llä

AI Hub Tampere järjestää IBM University Tour –tapahtuman, jossa tutustutaan IBM Watsoniin. Kuulet IBM Watson & Cloud Platformissa työskentelevän Sandra Calvon puheenvuoron aiheesta "Artificial Intelligence in Action". Tapahtuman jälkeen kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Aika: 17.12. kello 14.00–15.00
Paikka: TTY, Kampusareenan auditorio, Korkeakoulunkatu 7

 

Kehitä huipputeknologiaa CERNin kanssa

Tampereella järjestettävässä seminaarissa tutustut yhteistyömahdollisuuksiin suprajohde- ja matalan lämpötilan sovelluksissa. Sinulla on myös mahdollisuus päästä esittelemään yritystäsi CERNiin huhtikuussa. Pääset mukaan eurooppalaisiin verkostoihin luomaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Aika: 12.2.2019 kello 9.3015.30
Paikka: Lapland Hotels Tampere, Yliopistonkatu 44

 
         
 
         
   

Tule tutustumaan COMBI-hankkeen tuloksiin

Vuosina 2015­–2018 toteutetussa COMBI-tutkimushankkeessa on selvitetty keinoja parantaa julkisten palvelurakennusten, kuten koulujen ja päiväkotien energiatehokkuutta turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Tervetuloa kuulemaan viimeisimmät tulokset ja yhteenveto koko hankkeen tuloksista. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista.

Aika: 24.1.2019
Paikka: Tampereen yliopisto, Hervannan kampus,
Tietotalo, salit TB104 ja TB109, Korkeakoulunkatu 1

 
         
 
     
 
     
 

Vuoden vaihteessa uudistumme ja vahvistumme!

 
     
 
     
 
         
 

Tampereen yliopistot yhdistyvät

Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyvät ensi vuoden alussa Tampereen yliopistoksi. Yliopiston ja ammattikorkeakoulun välinen yhteistyö tiivistyy. Muodostamme uuden monialaisen korkeakouluyhteisön, jonka osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta.

Tampereen teknillisen yliopiston tut.fi-nettisivut vaikenevat vuoden vaihteessa. Löydät meidät jo nyt osoitteesta tuni.fi. Uusi korkeakouluyhteisömme näkyy ja kuuluu verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja ympäristössäsi. Niin myös tekniikan ala, TechTampere: katso video tätä uutista klikkaamalla!

Kiitos ystävillemme ja yhteistyökumppaneillemme tähänastisesta. Tavataan tapahtumissa taas ensi vuonna!

   
         
 
     
 
         
 

Vahvasta yritysyhteistyöstä vielä vahvempaa

Vararehtori ja uuden Tampereen yliopiston tuleva provosti Jarmo Takala vakuuttaa, että TTY:llä perinteisesti läheisiä työelämäsuhteita ylläpidetään ja kehitetään myös tulevaisuudessa. Into kehittää ja luoda uutta työelämäyhteistyötä on vahvaa koko Tampereen yliopistoväen keskuudessa, vahvempaa kuin monessa muussa kaupungissa.

   
         
 
     
 
     
 

Jatkuvan oppimisen palvelut uudessa Tampereen yliopistossa

Tammikuusta alkaen kaikki korkeakoulutetuille tarkoitettu täydennyskoulutus löytyy yhdeltä luukulta. Jatkuvan oppimisen ja osaamisen kehittämisen palvelut niin yrityksille kuin yksilöille ovat jo nyt löydettävissä verkkosivustolta tuni.fi