Tampereen teknillinen yliopisto
 
       
 

TTY:llä tapahtuu

Tapahtumatiedote yrityksille

   
       
       
   

Tekniikan foorumi 2017: Teknologiaa terveydeksi!

Yrityksille suunnattu, huippusuosittu teknologiatapahtuma TTY Forum on tänä vuonna Tekniikan foorumi. Pääpuhujina Advanced Analytics Team Lead Antti Heino (IBM Watson) sekä johtava asiantuntija Merja Hiltunen (Tekes, palvelut ja hyvinvointi).  Tapahtuma järjestetään osana valtakunnallisia Tekniikan päiviä. Merkitse päivä allakkaasi ja tule asiapitoiselle aamiaiselle kanssamme!

Aika: 10.11.2017 kello 8–12
Paikka: Sokos hotelli Torni, Paja Kongressikeskus

 
         
 

Projektinhallintapäivässä digiä ja IoT:tä

Jo perinteeksi muodostunut projektinhallintapäivä tarjoaa tänä vuonna monipuolisen kattauksen projektitoiminnan eri alueille, kuten digitalisointiin, IoT-projekteihin, kulttuuriin ja kokemusraportteihin. Päivä on antoisa projektiammattilaisille ja aiheesta kiinnostuneille. Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu nopeasti mukaan!

Aika: 7.6.2017 kello 9–17
Paikka: TTY, Tietotalon auditorio TB103, Korkeakoulunkatu 1.

 
     
 
         
 

Kansainvälinen lääketieteellisen tekniikan konferenssi Tampereella

Kansainvälisen EMBEC’17 & NBC’17 konferenssin teemat kattavat laajasti perinteiset ja uudet nousevat lääketieteellisen tekniikan alat. Konferenssin järjestävät BioMediTech ja Lääketieteellisen fysiikan ja tekniikan yhdistys.

Aika: 11.–15.6.2017
Paikka: Tampere-talo, Yliopistonkatu 55

   
         
 
     
 
         
 

TUTLabin yleisöpäivä 16.6.

TTY:n uusi digitaalisen valmistuksen laboratorio avautuu yleisölle kevään ja alkukesän aikana. TUTLabissa on 3D-tulostimia, laserleikkureita ym. digitaalisen valmistuksen laitteita, jotka ovat yleisöpäivinä kaikkien käytettävissä materiaalikustannuksia vastaan.

Kevään viimeinen yleisöpäivä on perjantaina 16.6. kello 9–16.
Tutustu käytettävissä oleviin laitteisiin ja tee varaus: tutlab@tut.fi

Tervetuloa tekemään ja kokeilemaan!

   
         
 
     
 
         
 

Lähde mentoriksi kansainväliselle osaajalle!

Haluatko kehittää vuorovaikutustaitojasi ja auttaa nuoria työuransa alussa olevia omien kokemuksiesi kautta? Talent Tampere Mentoring Programme käynnistyy taas syksyllä ja mentorien haku on nyt auki! Ohjelmaa on järjestetty alueyhteistyönä Tampereella jo vuodesta 2010 ja se on saavuttanut kovan suosion kansainvälisten opiskelijoiden ja muiden osaajien joukossa. Ohjelmaa koordinoi TTY.

Lue Emilian ja Lumin mentorointitarina ja ilmoittaudu mukaan mentoriksi:
https://talenttampere.fi/mentors

   
         
 
     
 
         
 

Kehitä osaamistasi Edutechin koulutuksissa

3D Printing alkaa lokakuussa 2017
Koulutus antaa kokonaiskuvan 3D-tulostuksen teknologioista ja liiketoiminnallisista mahdollisuuksista sekä lisää ymmärrystä 3D-tulostuksen arvonluonnista, kustannusrakenteista ja uusista liiketoimintaverkostoista.

General Executive MBA alkaa 9.11.2017
Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston yhteinen General Executive MBA on tarkoitettu kokeneille yritysten ja julkishallinnon johtajille, avainhenkilöille sekä yrittäjille, joilla on halu kehittää liiketoimintaosaamistaan ja strategista ajatteluaan sekä tahto kasvaa johtajana. Hae mukaan viimeistään 11.9.2017.

Katso lisätietoja ja tutustu koko koulutustarjontaan Edutechin koulutuskalenterista!

   
         
 
     
 
         
 

Demolan syksyn 2017 projektihaku auki

Demolan syksyn projektihaku on käynnissä. Tällä kertaa kampanjalla on erityinen teema, Demola Meets Nature. Projektihaussa keskitytään metsätalouteen, luonnonvaroihin ja muihin vastaaviin aiheisiin liittyviin hankkeisiin. Ota yhteyttä Demolan fasilitaattoreihin, haku on auki 30.6. saakka!

   
         
 
     
 
         
 

Yrityskumppaniksi kiertotalouden innovaatiokilpailuun?

Tampereen teknillisen yliopiston avoin yhteiskehittämisalusta Corelab järjestää opiskelijoille suunnatun kiertotalouden innovaatiokilpailun 24h Circular Challengen (24hCC) syyskuussa 2017. Kilpailu on suunnattu kaikille yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille Suomessa.

Kilpailussa opiskelijat ideoivat uusia kiertotalouden ratkaisuja kiinteistö- ja rakennusalalle: 1) Rakentamisen resurssitehokkuuden parantamiseen tai 2) tyhjien toimistotilojen uusiin ratkaisuihin. Kiinteistö- ja rakennusalan yrityksillä on mahdollisuus osallistua kilpailuun antamalla kilpailijoiden käyttöön todellisen rakennustyömaan tai toimistokiinteistön, johon opiskelijat ideoivat ratkaisuja. Yrityksillä on mahdollisuus osallistua myös kilpailun tuomaristoon. Lisätietoa: Jukka Puhto; jukka.puhto@tut.fi

Aika: 20.-21.9.2017
Paikka: TTY, Kampusareenan Kampusklubi, Korkeakoulunkatu 7

   
         
 
     
 
         
 

Smart Tampere connectivity-teeman startti

Smart Tampereen yhteydet- eli connectivity-teeman tavoite on luoda tietoturvalliset, skaalautuvat ja luotettavat tietoliikenneratkaisut Tampereen seudun älykkäiden digitaalisten palveluiden mahdollistamiseksi. Käynnistysvaiheen kärkiteemoiksi on valittu:

Paikka: TTY Kampusklubi, Kampusareena, 5. kerros
Aika: 19.6.2017 klo 12.30–16


Tervetuloa ideoimaan ja keskustelemaan!

   
         
 
     
 
         
 

Palveluseteli osana tulevaisuuden yrityspalveluita

Digitalisaatio kasvattaa odotuksia palveluiden joustavuudelle, avoimuudelle ja asiakaslähtöisyydelle. Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy:n järjestämän Setelipäivän aikana kuulet kokemuksia innovaatiosetelin kyvystä vastata näihin tarpeisiin ja pääset osalliseksi toimintamallin laajemmasta hyödyntämisestä tulevaisuudessa.

Aika: 20.6.2017 kello 9.30–15.30
Paikka: Solo Sokos Hotel Torni, Tampere

   
         
 
     
 
         
 

Business Breakfast: Johtajaksi vasten tahtoaan

Tervetuloa inspiroitumaan Technopolis Business Breakfastiin, jossa vahva tarinankertoja Klaus Härö jakaa kertomuksensa tiestään ohjaajaksi, oman tiensä kulkijasta monialaisen tiimin vetäjäksi – johtajaksi vasten tahtoaan. Tilaisuus on avoin ja maksuton eri toimialojen yritysten henkilökunnalle ja muille teemaan liittyville sidosryhmille. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Aika: 22.8.2017 kello 8–10
Paikka: Technopolis Hermia, Tampere