Tampereen teknillinen yliopisto
 
       
 

TTY:llä tapahtuu

Tapahtumatiedote yrityksille

   
       
       
 

Tähyillään 5G:hen ja pidemmälle

Tampereen teknillisen yliopiston TechBites -tapahtumasarja jatkuu. Tämän vuoden viimeinen tapahtuma yhdistää yrityksiä ja tutkijoita teeman 5G and beyond äärelle. Keynoteina Matti Keskinen Nokiasta sekä Jukka Lempiäinen ja Jukka Talvitie TTY:stä. Lisäksi mukana viisi pitchaajaa esittelemässä tutkimustaan ja yhteistyömahdollisuuksia yrityksille. Katso koko ohjelma ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.10.!

Mitä? TechBites - 5G and beyond
Missä? TTY, Kielikeskus, Päärakennuksen 1. kerros, Korkeakoulunkatu 10
Milloin? 31.10.2018 kello 11.30
14.15
Miksi? Yritysten ja tutkijoiden välisen vuoropuhelun ja yhteistyön käynnistämisen tueksi

 
     
 

Tue Tampereen Teekkarit ry:tä!

Tampere3-korkeakoulufuusion seurauksena teekkarikulttuurin ylläpitovastuu siirtyy Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnalta (TTYY) uudelle Tampereen teekkarien kattojärjestölle, Tampereen Teekkarit ry:lle. Yhdistys järjestää aiempia TTYY:n teekkaritapahtumia, kuten TeekkariWappua, sekä hallinnoi Teekkarisauna Mörrimöykkyä. Keräämme teekkariyhdistyksen tukijoiden nimiä Teekkarisaunan seinälle näkyvälle paikalle tulevaan laattaan. Isomman erillisen laatan saa tukemalla yhdistystä 1 500 € summalla ja pienemmän maininnan yhteislaatassa 500 € tukea vastaan.
Kysy lisää:
yrityssuhteet@ttyy.fi


 

Freesi alku uuteen vuoteen?

Tuoreita näkökulmia, oman henkilöstön innostamista ja organisaation kokeilukulttuurin vahvistamista – tämä kaikki on mahdollista saavuttaa Demolan avulla! Kevään projekteja valmistellaan jo nyt, joten oletpa uusi tai vanha yhteistyökumppanimme, nyt kannattaa ottaa yhteyttä ja aloittaa vuosi 2019 freesillä tavalla. Vieraile uusilla nettisivuillamme www.demola.net ja ota yhteyttä info@demola.net.

 
         
 
         
 

TTY mukana Energiamessuilla

TTY:n energiatutkimus on mukana Energia 2018 -messuilla. Tervetuloa keskustelemaan ajankohtaisista tutkimusaiheista ja koulutuksesta osastollemme A910. Esittäydymme messujen aikana myös VOIMA-lavalla tiistaina 23.10. kello 14:40 sekä keskiviikkona 24.10. kello 15:00. Rekisteröidy mukaan messusivuilla.

Aika: 23.25.10.2018
Paikka: Tampereen messu- ja urheilukeskus

   
         
 
     
 
         
 

TTY:n Energiaseminaarin aiheena älykäs energia

Tule kuulemaan lisää sähköenergiajärjestelmän, kaukolämmön ja kiinteistöjen energiaälykkyydestä TTY:n energiaseminaarisarjan kolmanteen seminaariin jonka teemana on älykäs energia. Luvassa jälleen huippupuhujia teollisuudesta ja akatemiasta.
Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumista.

Aika:
8.11.2018 kello 916
Paikka: TTY, Konetalon sali 1705, Korkeakoulunkatu 6, Tampere

   
         
 
     
 
         
 

TTY:n alumniseminaari: Ihminen ja teknologia

Tervetuloa TTY:n alumnit viettämään yhteistä aikaa ja kuuntelemaan puhujia yliopiston ja liike-elämän huipulta! Alumniseminaarissa puhuvat mm. uuden Tampereen yliopiston rehtori Mari Walls ja tuleva dekaani (TUT Industry Professor) Matti Sommarberg, CTO Heli Antila Fortumilta, CEO Mika Mäkitalo M-Filesista sekä koodilähettiläs Linda Liukas.

Aika: 9.11. kello 14–17
Paikka: Tampereen teknillinen yliopisto

   
         
 
     
 
         
 

Tulevaisuuden koulutus ja opetus data-analytiikalla

Maksuttomassa seminaarissa käsitellään Suomen ja Satakunnan alueen koulutuksen alan tulevaisuuden tarpeita ja etsitään ratkaisuja digitalisaation ja data-analytiikan tarjoamista mahdollisuuksista. Tilaisuus on suunnattu koulutuksen ja opetuksen sekä oppimisen kehittämisestä vastaaville ja teknologiaratkaisujen kehittäjille. Seminaarin järjestää Tampereen teknillisen yliopiston Porissa toimiva Data-analytiikan osaamiskeskittymä.

Aika: 7.11.2018  klo 11.30
16.00
Paikka: Porin yliopistokeskus, Pohjoisranta 11 A, Pori


   
         
 
     
 
         
 

Kira-ala keskustelee Asumisen think tankissa

Asumisen Think tank kokoaa kiinteistö- ja rakennusalan toimijoita keskustelemaan alan kehittämiseen liittyvistä ajankohtaisista teemoista. Marraskuussa aiheena on CoreLab, suunnitelmallisen kiinteistönpidon merkitys sekä rakentamisen laatu, tuottavuus ja kansainvälinen kilpailukyky. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä ARA, TTY ja CoreLab.
CoreLab on rakennetun ympäristön yhteiskehittämisalusta yliopiston ja yritysten väliseen yhteistyöhön. CoreLab verkostoi yritykset ja startupit, tutkimuksen ja opetuksen, opiskelijat ja ainejärjestöt yhteiseen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan.

Aika: 21.11.2018 kello 1214
Paikka: Tampereen teknillinen yliopisto, Kampusareenan Kampusklubi, Korkeakoulunkatu 7

   
         
 
     
 
         
 

Kuluminen haastaa kaivos-olosuhteissa

Tampere Wear Centerin kulumisseminaarin teemana on kulumisen testaaminen, kulumishaasteet ja materiaalien käyttäytyminen erityisesti kaivosolosuhteissa.

Aika: 22.11.2018
Paikka: Museokeskus Vapriikki, Tampere

   
         
 
     
 
         
 

Droonit maa- ja metsätaloudessa -kongressi

Drooniasiantuntijat sekä maa- ja metsätalouden tutkijat kartoittavat kongressissa droonien mahdollisuuksia ja ratkovat niiden käyttöön liittyviä tieteellisiä ja teknisiä ongelmia. Puhujina kuullaan alan huippuasiantuntijoita Alankomaista, Brasiliasta ja Suomesta. Alan yritykset esittelevät uusia tuotteitaan ja palveluitaan. Tapahtumassa on kiinnostavaa sisältöä myös maa- ja metsätalouden harjoittajille. Ensimmäinen päivä on englanninkielinen, toisena päivänä puhumme myös suomea. Ilmoittautumiset ja abstraktit 28.10 mennessä.

Aika: 29.–30.11.2018
Paikka: Naantalin kylpylä

   
         
 
     
 
         
 

Perehdy kiertotalouteen Edutechin seminaarissa ja koulutuksessa

Kiertotaloudesta ja sen mahdollisuuksista puhutaan paljon. Mitä se oikeastaan tarkoittaa ja millaisia mahdollisuuksia siihen liittyy? Entä miten noita mahdollisuuksia voi alkaa hyödyntää? Miten kiertotalous liittyy verkostomaiseen toimintaan? Millaisia reunaehtoja lainsäädäntö sille asettaa?
Täydennyskoulutuskeskus Edutech järjestää Kiertotalous360 – seminaarin ja sen jatkoksi 4 päivän syventävän koulutuksen. Seminaari on maksuton. Perehdy sisältöön seminaarissa. Jos vakuutuit, ilmoittaudu myös mukaan koulutukseen!

Seminaarin aika: 11.12.2018
Paikka: Tampere, Hervanta (tarkentuu myöhemmin)

Muista tutustua myös muuhun koulutustarjontaamme!