Tampereen teknillinen yliopisto
 
       
 

TTY:llä tapahtuu

Tapahtumatiedote yrityksille

   
       
       
 

TTY:n yrityspalvelutiimi toivottaa aurinkoista kesää!

Seuraava tapahtumatiedote ilmestyy elokuussa. Laita nyt jo kalenteriisi seuraavat syksyn tapahtumat:

 
 
     
 

Tapahtumia yrityksille

Tampereen teknillinen yliopisto (TTY) järjestää yrityksille relevantteja seminaareja, messuja ja konferensseja ja verkostoitumistilaisuuksia. Tulevat tapahtumat kootaan kerran kuukaudessa ilmestyvään tapahtumatiedotteeseen. Jos kollegallesi ei vielä tule TTY:n tapahtumatiedotetta, vinkkaa siitä hänelle!

Tapahtumatiedotteen tilaajan nimi ja sähköpostiosoite liitetään tilaajarekisteriin. Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa tiedotteen lopussa olevasta linkistä. Lisää tietoa löydät päivitetystä tietosuojailmoituksestamme: http://www.tut.fi/seuraameita

 
     
 
     
 
         
 

AI Aamu kokoaa yritykset, tutkijat ja tekoälystä kiinnostuneet

AI Aamut tarjoavat korkeatasoisen ohjelman ja mahdollisuuden mielenkiintoisiin keskusteluihin ja kokemusten vaihtoon AI-osaajille ja muille kiinnostuneille. AI Aamut ovat Kampusklubin, DIMECCin, Nokian ja Cybercom Groupin yhteistuotantoa. Ilmoittaudu www.aiaamu.fi

Aika: 14.6.2018 kello 9
12
Paikka: Kampusareenan Kampusklubi, Korkeakoulunkatu 7, Tampere

   
         
 
     
 
         
 

Kehitä osaamistasi Edutechin koulutuksissa

Data ja analytiikka liiketoiminnan kehittämisessä
Ota yrityksesi data haltuun, näe termien taakse ja oivalla uudet liiketoimintamahdollisuudet, jotka Big Data ja data-analytiikka mahdollistavat. Hahmota datamassojen potentiaali.

Systeemiajattelu johtamisen työkaluna
Tuntuuko että päätöksentekoon liittyy monitasoisia ja monimutkaisia takaisinkytkentöjä ja sivuvaikutuksia, joita on vaikea hahmottaa? Ota systeemiajattelun jäsentämismallit käyttöön ja helpota tuskaasi –päätöksenteon laatu ja tehokkuus nousevat.

EMBA in Business Renewal – nosta johtajuus uudelle tasolle
Räätälöi juuri sinulle sopiva EMBA ohjelma, joka sopii juuri sinun koulutustarpeeseesi ja elämäntilanteeseesi. Ota hyödyt irti useista oppimis- ja vertaisverkostoista vain yhden ryhmän sijaan.

   
         
 
     
 
         
 

Materiaalitehokkuutta ja kiertotaloutta teolliseen ympäristöön

Kumi-instituutti järjestää Alihankintamessujen yhteydessä ”Materiaalitehokkuudella ja osaamisella tuottavuutta” –seminaarin 25.9.2018 klo 13:00. Seminaarissa kuullaan teollisuuden ja tutkimuksen puheenvuoroja älykkäistä teollisuusympäristöistä, materiaalitehokkuudesta ja kiertotaloudesta. Seminaari on maksuton mutta ilmoittautumista pyydetään 14.9. mennessä osoitteeseen essi.sarlin@tut.fi.

Alihankintamessut järjestetään Tampereen Messukeskuksessa 25.
27.9.2018 ja messujen sisäänpääsy on ilmainen ennakkorekisteröityjille. Tänä vuonna Alihankintamessujen teema on tuottavuus ja sen kehittäminen.

   
         
 
     
 
     
 

Tekniikan tutkimusuutisia

 
     
 
     
 
         
 

Professorit A:sta Ö:hön

TTY on noin 150 professorin työpaikka. Keitä he ovat ja mitä he tutkivat? Tampereen teknillinen yliopisto keskittyy tekniikan ja arkkitehtuurin tieteelliseen tutkimukseen ja tähän tutkimukseen perustuvaan ylimpään opetukseen. TTY:n tieteellisessä toiminnassa yhdistyvät vahva luonnontieteellinen ja teknillinen tutkimus sekä teolliseen liiketoimintaan liittyvä tutkimus. Tekniikka on avainasemassa globaalien haasteiden ratkaisemisessa.

   
         
 
     
 
         
 

Laitelahjoitus tukee lääketieteen tekniikan opetusta

GE Healthcare lahjoitti Tampereen teknilliselle yliopistolle biolääketieteen tekniikan tiedekuntaan opetuksen ja tutkimuksen käyttöön anestesiatyöaseman ja siihen liittyvän potilasmonitorin.
– Lahjoituksena saatuja laitteita tullaan hyödyntämään laajasti lääketieteen tekniikan opetuksessa ja tutkimuksessa sekä muun muassa TAMK:n järjestämässä sairaanhoitajien koulutuksessa, Assistant Professor (tenure track) Antti Vehkaoja TTY:n biolääketieteen tekniikan tiedekunnasta kertoo.