Tampereen teknillinen yliopisto
 
       
 

TTY:llä tapahtuu

Tapahtumatiedote yrityksille

   
       
       
AI Hub Tampere  

Tervetuloa AI Hub Tampereen avajaisiin

Tampereen uusi yliopisto avaa yrityksille suunnatun tekoälyn tutkimuskeskuksen. Se keskittyy tekoälyn teolliseen soveltamiseen älykkäissä koneissa ja muissa teollisissa sovelluksissa. AI Hub Tampere järjestää työpajoja, helpdesk-palveluita, kokeellisia pilotointeja ja muita tukitoimintoja yrityksen matkalla tekoälyn aktiivikäyttäjäksi. Asiantuntijapalvelut ovat ilmaisia ja neutraaleja, ja kaikki asiakkaat yhtä tärkeitä. Keskus on osa rakenteilla olevaa kansallista tekoälykeskusten verkostoa. Tule AI Hub Tampereen avajaisiin tapaamaan avainhenkilöitämme niin elinkeinoelämästä kuin yliopistosta!

Aika: 10.12.2018 kello 13–16
Paikka: TTY, Kampusareena 1. kerros, auditorio, Korkeakoulunkatu 7, Tampere

Merkkaa allakkaasi myös seuraavat
AI Hub Tampereen tapahtumat @Kampusareena:

 
  Hard Rock   TUTLab  
 

Kuluminen haastaa kaivosolosuhteissa

Tampere Wear Centerin kulumisseminaarin teemana on kulumisen testaaminen, kulumishaasteet ja materiaalien käyttäytyminen erityisesti kaivosolosuhteissa. Ilmoittaudu viimeistään 15.11.2018!

Aika: 22.11.2018
Paikka: Museokeskus Vapriikki, Tampere

 

TUTLabissa teet vaikka lahjat pukinkonttiin

TUTLab on yleisöpäivinä avoinna kaikille digitaalisesta valmistuksesta kiinnostuneille pelkkiä materiaalikustannuksia vastaan. Marraskuussa on tämän vuoden viimeinen yleisöpäivä, joten tule tekemään vaikka joululahjoja! Jos sinulla on idea ja tiedosto valmiina, voit varata tarvitsemasi laitteen osoitteesta tutlab@tut.fi. Kerro mitä haluat tehdä ja minkä laitteen haluat varata.

Aika: 30.11.2018 kello 9–15
Paikka: TTY, Sähkötalon 1. kerros, Korkeakoulunkatu 3, Tampere

 
         
 
         
 

Kyberturvaaja-työpaja pirkanmaalaisille yrityksille

Oletpa yrityksen edustaja tai työntekijä, tule kehittämään itsellesi sopiva kyberturvallisuuskoulutus!

Kehitämme kyberturvallisuuteen liittyvää koulutusta työelämälle olemassa olevien tutkintokoulutusten pohjalta. Näin vastaamme orastavaan osaamispulaan ja yhteiskunnan tulevaisuuden vaatimuksiin. Työelämäkoulutuksien lähtökohtana ovat paikallisten yritysten, erityisesti pk-sektorin, tarpeet. Koulutukset suunnitellaan tukemaan yritysten alaan liittyviä työtehtäviä. Paikallisena yrityksenä voit osallistua työelämäkoulutusten valmisteluun. Osallistuminen on maksutonta ja paikkoja rajoitetusti. Osallistumalla yrityksesi saa etusijan mahdollisesti myöhemmin tuleviin aiheen tilaisuuksiin. Tilaisuuden järjestää Kyberturvaaja-hanke, jossa ovat mukana TAMK ja TTY.

Aika: 23.11.2018 kello 8–12
Paikka: Proakatemia, Finlaysoninkuja 21 A, Tampere

  Kyberturvaaja  
         
 
     
 
         
  Kiertotalous  

Kiertotalous360-seminaari

Kiertotaloudesta ja sen mahdollisuuksista puhutaan paljon. Mitä se oikeastaan tarkoittaa ja millaisia mahdollisuuksia siihen liittyy? Entä miten noita mahdollisuuksia voi alkaa hyödyntää? Miten kiertotalous liittyy verkostomaiseen toimintaan? Millaisia reunaehtoja lainsäädäntö sille asettaa?

Täydennyskoulutuskeskus Edutech järjestää Kiertotalous360
-seminaarin ja sen jatkoksi 4 päivän syventävän koulutuksen. Seminaari on maksuton. Perehdy sisältöön seminaarissa. Jos vakuutuit, ilmoittaudu myös mukaan koulutukseen!

Aika: 11.12.2018 kello 12.3016
Paikka: TTY, Kampusareena, 3. kerros, Korkeakoulunkatu 7, Tampere

 
         
 
     
  Gemba   Robotiikka  
 

Kehity johtajana

Oletko kartuttanut johtamiskokemusta yrityselämässä tai julkishallinnossa? Haluaisitko kehittää liiketoimintaosaamistasi sekä strategista ajatteluasi eteenpäin? Onko sinulla tahtoa kasvaa johtajana? Hyppää mukaan General Executive MBA porukkaan, jossa verkostoidut samalla muiden johtamisproblematiikkaa pohtivien kanssa. Seuraava ohjelma alkaa marraskuussa 2019.

 

Robotiikan osaajilla on kysyntää työelämässä

Oletko työtön tai työttömyysuhan alla ja koet tarvitsevasi lisäboostia osaamiselle robotiikan saralla? Hakeudu koulutukseemme, joka starttaa tammikuussa 2019. Tarjolla on kattava paketti tuotantoautomaation, järjestelmäsuunnittelun, teollisuusrobotiikan sekä ihminen - robotti yhteistyön teollisista sovelluksista.

 
         
 
         
 

CIVIT Tech Day: Motion Deconstructed

CIVIT - the Centre for Immersive Visual Technologies järjestää Tech Day -tapahtuman, jonka teema on liike. Tech Day koostuu alan ammattilaisten esityksistä sekä teemaan liittyvistä demoista. Puhumaan saapuvat mm. virtuaalituotantoon ja liikkeenkaappaukseen erikoistuneen yrityksen Keho Interactiven toimitusjohtaja Mikko Karsisto sekä Novatronin CSO Petri Moisio. Lisää puhujia ja tarkempi aikataulu julkaistaan pian. Tervetuloa!

Aika: 14.12.2018
Paikka: TTY, Rakennustalon sali RG202, Korkeakoulunkatu 5, Tampere