Yritysjohtajien huippuseminaarissa kurkistetaan tulevaisuuteen

Työelämä muuttuu, mutta muuttuko ihminen? Miten teollisuusyritystä johdetaan tulevina vuosina ja miten johtaja vastaa muutoshaasteisiin? Helsingin Messukeskuksessa 5.10.2011 pidettävä huippuseminaari saa yritysjohtajat kurkistamaan tulevaisuuteen. Toimitusjohtaja Ari Rahkonen Microsoftilta puhuu aiheesta Matkalla työn tulevaisuuteen. Professori Hannu Kärkkäinen Tampereen teknillisestä yliopistosta puolestaan kertoo miten sosiaalinen media uudistaa teollisten yritysten toimintatapoja, liiketoimintaa ja johtamista. Kauppatieteen tohtori, SITRAn yliasiamies Mikko Kososen aiheena on Johtamisen uudet haasteet. Seminaarin moderaattorina toimii Tekniikka&Talous -lehden päätoimittaja Terho Puustinen. Katso koko ohjelma: www.teknologia11.fi

Comments are closed.