Käyttöehdot

Rajapinta on Tampereen teknillisen yliopiston (TTY) sidosryhmille suunnattu verkkolehti. Rajapintaa julkaisee ja sen kustantaa TTY. Rajapinnan aineiston tekijänoikeudet kuuluvat TTY:lle.

Kaiken aineiston on oltava hyvän tavan mukaista, eikä se saa olla ristiriidassa julkaisijan linjan ja etujen kanssa. Aineisto ei saa loukata kenenkään tekijänoikeutta. Rajapinnassa ei julkaista poliittisia, kaupallisia tai uskonnollisia aineistoja. Toimitus ei ole velvollinen julkaisemaan tilaamatonta aineistoa.

Rajapinnan aineistolla tarkoitetaan tässä dokumentissa kaikkia julkaisussa käytettäviä ratkaisuja. Näitä ovat esimerkiksi tekstit, kuvat, artikkelisivut, lomakkeet sekä kaikki muut sellaiset toiminnot, jotka liittyvät kiinteästi Rajapinta-verkkolehteen.

Rajapinnan tekstisisältöjä voi lainata mainitsemalla lähteen.

Lehden käytössä on noudatettava TTY:n tietojärjestelmien käyttöön liittyviä sääntöjä ja ohjeita.

Uutiskirje

Käyttäjä voi tilata Rajapinta-verkkolehden uutiskirjeen omaan sähköpostiinsa. Uutiskirjeen voi perua sähköpostin mukana tulevan linkin kautta.

Henkilötiedot

***
TTY pidättää oikeuden muuttaa palvelun sisältöä ja käyttöehtoja. Olennaisista käyttöehtojen muutoksista ilmoitetaan käyttäjille sähköpostilla tai lehdessä.

Käytöstä aiheutuvat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli se ei ole mahdollista, erimielisyydet ratkaistaan Tampereen käräjäoikeudessa.

TTY myöntää Rajapinta-verkkolehden käyttäjälle oikeuden käyttää palvelua vain sillä edellytyksellä, että käyttäjä hyväksyy nämä ehdot.

Mikäli Sinulla on huomautettavaa tai kysymyksiä, ota yhteyttä Rajapinnan toimitukseen.

 

 

Tampereen teknillinen yliopisto on teknologisen kehityksen tiennäyttäjä sekä tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän yhteistyökumppani. Yliopistosta valmistuu haluttuja osaajia yhteiskunnan eri aloille.

Käyntiosoite:
Korkeakoulunkatu 10,
33720 Tampere

Postiosoite:
PL 527, 33101 Tampere

Puhelinvaihde:
03 311 511
ma–pe kello 8–16.15
kesällä ma–pe 8–15.45

Virallinen sähköpostiosoite:
tty.asiointi@tut.fi