Pop up -yrityspalvelupiste rakennustalkoot 8.4.2015

Pop Up -yrityspalvelupiste rakennustalkoisiin kokoontui 8.4.2015 joukko pirkanmaalaisia yrityspalvelu-organisaatioiden edustajia kehittämään uudenlaista yhdessä tekemisen tapaa yrityspalveluiden tuottamiseen. Rakenteilla on nyt kaksi konseptia, joiden avulla laaja ja monipuolinen yrityspalveluosaaminen voidaan ”paketoida” ja ”toimittaa” asiakkaille tehokkaasti uudella tavalla. Konseptien uskotaan lisäävän tuottavuutta sekä yrittäjän että yrityspalveluorganisaatioiden työssä.

Päivä polkaistiin käyntiin rockhenkisesti tamperelaisten nuorten harrastus- ja vapaa-ajanviettopaikassa Monitoimitalo 13:ssa. Yritysmaailman rokkitähti Timur Kärki Gofore Oy:stä saapui Stagelle tuoden yrittäjän terveiset konseptien kehittämisen tueksi. Aamupäivän tavoitteena oli kuvitella Etusivun uutiset -menetelmällä, mitä konsepteista kirjoitettaisiin paikallislehdessä viiden vuoden päästä. Iltapäivällä konseptien kehittämistä jatkettiin oppimiskahvila menetelmällä Media 54 tiloissa. Päivän päätteeksi konsepteja koeponnistettiin osallistavan improvisaatioteatterin keinoin, ja draamasta vastasi Iloinen Mursu.

Päivän aikana rakennetut konseptit viedään jatkokäsittelyyn alueen yrityspalveluorganisaatioiden edustajista koostuvalle Pop Up -työryhmälle. Työryhmä suunnittelee ja organisoi, missä ja miten ensimmäiset versiot konsepteista testataan.

Pop Up -yrityspalvelupiste on osa Tekesin rahoittamaa Pop Up -tietotyön tuottavuus hanketta. Hankkeen tavoitteena on tuottaa tutkimustietoa ja käytännön ratkaisumalleja työelämän tuottavuutta ja hyvinvointia edistämään. Hankkeen taustalla on monitieteinen tutkimusryhmä, jossa yhdistyy tietojohtamisen, arkkitehtuurin, ihmiskeskeisen teknologian sekä virtuaali- ja mobiilityön osaaminen. Lue lisää hankkeen kotisivuilta.