novi_tausta

Novi tutkimuskeskus on Tampereen teknillisen yliopiston tietojohtamisen tutkimuskeskus. Tutkimuksemme tavoitteena on ymmärtää tietotalouteen ja tietoperustaiseen arvonluontiin liittyviä ilmiöitä ja luoda johtamisen tueksi käytäntöjä ja työkaluja.

Tutkimuskeskuksen ydinosaamisalueita ovat tietointensiivinen palvelutoiminta ja aineeton pääoma, tietojärjestelmät, organisaation oppiminen ja innovaatiot sekä liiketoimintatiedon hallinta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä yritysten, julkisten organisaatioiden sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Tämä takaa meille paitsi tutkimusaineistoa myös mahdollisuuden tunnistaa ajankohtaiset käytännön haasteet. Näihin haasteisiin pyrimme jatkuvasti tutkimuksen keinoin tarjoamaan ratkaisuja.

Toimimme myös aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, johon tuotamme monipuolista sisältöä liittyen ajankohtaisiin tutkimusaiheisiin. Voit seurata meitä TwitterissäYouTubessa and Slidesharessa. Alla olevasta syötteestä voit myös tarkastella ajankohtaisimmat some-sisältömme.