TTY:n tukisäätiö - Tampereen teknillinen yliopisto

Tampereen teknillisen yliopiston tukisäätiö

TTY:n tukisäätiö on Tampereen kauppakamarin ja sen jäsenyritysten vuonna 1987 perustama TTY:n tutkimusta ja muuta toimintaa taloudellisesti tukeva säätiö. Vuosittainen tuki on ollut hieman yli miljoona euroa.

Säätiö toimi pääosin lahjoitus- ja testamenttivaroin. Säätiöön voi lahjoituksilla tai testamentilla perustaa myös oman nimikkorahaston.

Saaduilla lahjoituksilla ja niiden tuotoilla säätiö on vuosien varrella, paitsi tukenut TTY:n tutkimustoimintaa, rakennuttanut TTY:n käyttöön liikuntahallin - Tamppi Areena -, hankkinut TTY:n käyttöön Saariselällä sijaitsevan tunturimajan - Boahtteáigi - sekä hankkinut vierailevien tutkijoiden käyttöön asuntoja Tampereelta.

 

Tukisäätiö jakaa apurahoja mm. diplomi- ja väitöskirjatöitä tekeville TTY:n opiskelijoille. Lisäksi säätiö tukee TTY:n henkilökuntaa matka-apurahoin ulkomaille suuntautuviin seminaari- yms. matkoihin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tukisäätiön toimisto löytyy TTY:n Päärakennuksen 5. kerroksesta.

Ota yhteyttä!

Mira Toroi
Toiminnanjohtaja
PL 527, 33101 Tampere
Puhelin:  040 - 553 2344
Sähköposti: tukisaatio@tut.fi


 

Päivittäjä: Mira Toroi, 20.10.2017 12:29.
Sisällöstä vastaa: Toroi Mira
Asiasanat: palvelut ja yhteistyö, tietoa tty:stä, toiminnan suunnittelu, tampereen teknillisen yliopiston tukisäätiö, lahjoitukset, apurahat, rahastot