Palvelut pk-yrityksille - Tampereen teknillinen yliopisto

Ratkaisuja yrityksesi pieniin ja suuriin pulmiin

TTY auttaa pk-yrityksiä ratkomaan niin pieniä kuin suuriakin pulmia. Asiantuntijoidemme ja opiskelijoidemme kanssa yritys voi kehittää tuotteitaan, palveluitaan ja liiketoimintaansa.

TTY:n tarjoamat tutkimus- ja kehittämispalvelut ovat käytettävissä yrityskoosta riippumatta.
Pulmaperjantai on kuitenkin erityisesti pk-yrityksille suunnattu maksuton palvelu yritysten toiminnan kehittämiseksi sekä suunnittelun ja ideoinnin tueksi. Se on nopea ja kevyt tapa kartoittaa etenemisvaihtoehtoja ja yhteistyömahdollisuuksia yrityksen ajankohtaisissa pulmissa.

TUTLab on uudenlainen oppimisympäristö TTY:n kampuksella. Se on avoin digitaalisen valmistuksen verstas, jossa pääpaino on monien eri tekniikoiden integroinnissa. TutLabin muodostavat tilaustyöpaja ProLab ja kaikille avoin oppimisympäristö Fablab.

TTY:n osaavat opiskelijat ovat oivallisia yhteistyökumppaneita rajatuissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa. Tutustu opiskelijayhteistyön mahdollisuuksiin osiossa Opiskelija kumppanina.

Tampereen teknillisessä yliopistossa kehitetään aktiivisesti pk-yritysten tarpeisiin soveltuvia toimintamalleja ja yhteistyömuotoja. Pk-yritysyhteistyö on yksi yliopiston strategisista painopistealueista. Yrityksille on eri rahoituslähteistä tarjolla tukea toiminnan kehittämiseen, muun muassa innovaatiosetelit. Tätä tukea voi hyödyntää myös yliopistoyhteistyössä. 

Ota yhteyttä!

Päivittäjä: Marjut Kemiläinen, 25.01.2017 13:52.
Sisällöstä vastaa: Hyypiä Marja
Asiasanat: palvelut ja yhteistyö