Rekrytointi - Tampereen teknillinen yliopisto

TTY:n työelämäpalvelut tarjoaa palveluita työnantajille, opiskelijoille ja opettajille

Oletko rekrytoimassa uutta osaajaa yritykseesi? Työelämäpalveluiden työnvälityspalvelu tavoittaa huomisen asiantuntijat. Se on Tampereen teknillisen yliopiston opiskelijoille kohdennettujen työ- ja harjoittelupaikkojen sekä diplomityötarjousten sähköinen ilmoittelukanava. Palvelu on yrityksille maksuton.

Ilmoita työpaikasta

Ilmoita diplomityöpaikasta

Ilmoita harjoittelupaikasta

Työnvälityspalvelun toimintaperiaatteet:

1. Työnvälityspalvelu on tarkoitettu työpaikkailmoituksille, jotka soveltuvat yliopisto-opiskelijoille tai yliopistotutkinnon suorittaneille työnhakijoille. Työtehtävien tulee tukea opiskelijan opintoja tai edellyttää akateemisia opintoja / akateemista tutkintoa. Kesätöinä ja muina kausiluonteisina töinä julkaisemme muitakin paikkoja.

2. Henkilöstöpalvelu- ja työnvälitysyritysten rekrytointi-ilmoituksissa pitää näkyä asiakas-/toimeksiantajayrityksen nimi ja työtehtävän yksilöidyt tiedot. Emme julkaise anonyymejä ilmoituksia.

Koko Suomen yliopisto-opiskelijat tavoitat Aarresaaressa

Työnvälityspalvelu on osa laajempaa Suomen akateemisten rekrytointipalveluiden muodostamaa Aarresaari-verkostoa. Aarresaareen kuuluvat yliopistoissa toimivat ura- ja rekrytointipalvelut. Verkosto tuottaa palveluja työnantajille, omille yliopistoille, opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Verkosto toimii samalla sillanrakentajana opiskelijoiden ja työnantajien välillä.

Mikäli haluat rekrytointi-ilmoituksellasi tavoittaa muidenkin yliopistojen opiskelijoita, voit ilmoittaa työpaikasta Aarresaari-palvelun kautta.

3. TTY:llä on harkintansa mukaan oikeus olla julkaisematta työnantajan lähettämää ilmoitusta tai poistaa julkaistu ilmoitus.

5. Ilmoituksesi välittyy yliopistolle välittömästi, ja se julkaistaan viimeistään kolmen (3) arkipäivän kuluessa.

6. TTY ei vastaa ilmoitusten sisällöstä.

7. Jos jo jättämääsi ilmoitukseen jää virhe tai haluat muutoin muuttaa sitä, käy korjaamassa ilmoitustasi sähköpostitse saamasi linkin (voimassa kolme kuukautta viimeisestä hakupäivästä) kautta.

8.Työpaikkailmoitukset julkaistaan tämän lisäksi opiskelijoiden intrassa.

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Työnvälityspalvelu on TTY:n versio kansallisesta Aarresaari.net-järjestelmästä. Aarresaari.net järjestelmän tietosuoja- ja rekisteriseloste on nähtävissä Aarresaaren ohjeissa ilmoittajille.

Jos sinulla on kysyttävää rekrytointi-ilmoittelusta, ota yhteyttä TTY työelämäpalveluihin:
Suunnittelija Kaisa Niskanen, p. 050 300 5964 tai career@tut.fi

Työelämäjaksot yliopisto-opinnoissa -oppaasta
löydät suosituksia harjoitteluiden sekä muiden työelämäjaksojen suunnitteluun, toteuttamiseen ja raportointiin. Hyvin suunniteltu harjoittelu hyödyttää opiskelijoiden lisäksi myös yliopistoa ja työnantajia. Kuuden yliopiston yhteisen Tyyli-hankkeen julkaisema opas on suunnattu työnantajille, yliopistoille ja opiskelijoille.

Työnantajamarkkinointi

Kampuksella yritykset voivat tavoittaa opiskelijoita kasvokkain rekrytointiasioissa. TTY työelämäpalvelut auttavat mielellään yritystäsi kohtaamisten järjestämisessä!

Yritykset voivat lisätä tunnettuuttaan ja luoda kontakteja opiskelijoihin

  • yrityständillä
  • yritystapahtumalla tai  -tempauksella
  • ekskursiolla

Yritys voi esitellä toimintaansa pystyttämällä ständin tai järjestämällä opiskelijoille tapahtumia ja tempauksia.

Ständiesittelyt ja tapahtumat ovat yrityksille maksullisia. Niitä järjestävät TTY:n ylioppilaskunta sekä killat, jotka huolehtivat tilavarauksista ja tapahtumamarkkinoinnista opiskelijoille. Työnantajanäkyvyyteen ja opiskelijoiden tavoittamiseen mainion alustan tarjoaa myös TTY:n Kampusareenan Platta.

Perinteinen tapa esitellä yrityksen toimintaa on kutsua opiskelijaryhmä ekskursiolle yrityksen toimitiloihin. Voit myös tarjota opiskelijoille haalarimerkkejä tai mainostaa kiltahuoneissa. Lue lisää osiosta Opetusyhteistyö.

Yrityspäivät

Yrityspäivät Suomen suurin korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Kaksipäiväiset messut houkuttelevat paikalle noin sata yritystä ja organisaatiota sekä tuhansia opiskelijoita. Tule mukaan helmikuussa TTY:llä ja Tampereen yliopistolla järjestettäville Yrityspäiville!

http://www.yrityspaivat.com/

 

Päivittäjä: Kaisa Niskanen, 13.11.2018 11:46.
Sisällöstä vastaa: Niskanen Kaisa
Asiasanat: opiskelu ja opetus, palvelut ja yhteistyö, näkyvyys ja viestintä