Kumppanuudet - Tampereen teknillinen yliopisto

Oikeita osaajia ja kannattavia kumppanuuksia

Tampereen teknillinen yliopisto on ollut perustamisestaan lähtien edelläkävijä yritysyhteistyössä.

TTY:n vahvuus on laaja-alaisuus. Saman katon alla kukoistaa sekä luonnontieteellinen, teknillinen että liiketoiminnallinen osaaminen. Monipuolisesta tiedeyhteisöstämme löytyvät juuri ne oikeat osaajat ja kannattavat kumppanit yrityksellesi.

Panostamme strategisiin kumppanuuksiin ja kasvavaan yhteistyöhön kaiken kokoisten yritysten kanssa. Yhteistyö käynnistyy usein pienestä yhteisestä projektista, mutta voi kasvaa pitkäjänteiseksi kumppanuudeksi ja laajoiksi kansainvälisiksi hankkeiksi. Kehitämme jatkuvasti uusia yhteistyömuotoja, jotka madaltavat myös pk-yritysten kynnystä yliopistoyhteistyöhön.

Aktiivinen vuorovaikutus elinkeinoelämän kanssa auttaa myös yliopistoa ennakoimaan nopeasti muuttuvia elinkeinoelämän osaamis- ja tutkimustarpeita. Yhteisissä tutkimushankkeissa tuotamme uutta tietoa, osaamista, tuotteita ja palveluita - yhteiskuntaa ja liiketoimintaa hyödyttäviä ratkaisuja. Ihmisen ja ympäristön hyväksi.

Tarjoamme yrityskumppaneillemme mahdollisuuden hyödyntää kansainvälisen tiedeyhteisön tutkimusosaamista ja -ympäristöjä sekä laajoja verkostoja. Teemme yhteistyötä noin tuhannen yrityksen kanssa vuosittain. Yhteistyöyliopistoja on yli 200 ympäri maailman.

Ota yhteyttä suoraan TTY:n asiantuntijoihin tai palvelusähköpostiin yrityspalvelut@tut.fi ja kysy lisää. Autamme löytämään parhaan yhteistyökumppanin yrityksellesi!

 

 

Kampusareenassa yhteistyö tiivistyy

Yliopiston ja yritysten välinen vuorovaikutus tukee verkostoitumista, kansainvälistymistä, kilpailukykyä ja osuvaa rekrytointia. TTY:n Kampusareena tuo yritykset yliopiston ytimeen ja tiivistää siten yliopiston ja elinkeinoelämän yhteistyötä entisestään. Kampusareena mahdollistaa myös uudet yhteistyön muodot.

 

Päivittäjä: Marjut Kemiläinen, 04.12.2017 10:46.
Asiasanat: palvelut ja yhteistyö