Yrityksille - Tampereen teknillinen yliopisto

Palvelut kaikenkokoisille yrityksille

TTY:stä yrityksesi löytää tutkimus- ja tuotekehitysapua, erilaisia väyliä osaamisen kehittämiseen sekä osaajia ja tuoretta näkökulmaa. Kehitämme jatkuvasti uusia yhteistyömuotoja, jotka madaltavat myös pk-yritysten kynnystä yliopistoyhteistyöhön. Nämä sivut kertovat tarjonnastamme. TTY:n yrityspalvelutiimi auttaa sinua löytämään oikean kontaktin tai palvelun kulloiseenkin tarpeeseesi. 

Grab your TechBites 2018

Taste the future of technology and its applications. Treat yourself to keynote speeches by experts from Tampere University of Technology and special guest stars. Catch the best pitches and join our Science Playground for networking and discussions. Grab your TechBites and digest them for the benefit of your company!

21.3.2018 Future Imaging
30.5.2018 Robotics and AI for Industry
31.10.2018 5G and Beyond

http://techbites.fi/

Rekrytoi opiskelija!

Oletko rekrytoimassa uutta osaajaa yritykseesi? Jätä maksuton työpaikkailmoitus POPJobiin. Se on Tampereen teknillisen yliopiston opiskelijoille kohdennettujen työ- ja harjoittelupaikkojen sekä diplomityötarjousten sähköinen ilmoittelukanava.

Lisätietoa muistakin opiskelijayhteistyön mahdollisuuksista löydät osoitteesta tut.fi/opiskelijakumppanina.

Täydennyskoulutus nyt

Tilaa tapahtumatiedote ja osallistu!

TTY järjestää yrityksille relevantteja seminaareja, messuja ja konferensseja ja verkostoitumistilaisuuksia. Tulevat tapahtumat kootaan kerran kuukaudessa ilmestyvään tapahtumatiedotteeseen. Tilaa se sähköpostiisi, niin saat tuoreeltaan tiedon itseäsi ja kollegojasi kiinnostavista tapahtumistamme ja ajankohtaisista asioista.

Kutsu Yrityslähettiläs vierailulle!

– Kerromme yrityksille yhteistyömahdollisuuksista, joiden monipuolisuus yllätti meidätkin. TTY:n opiskelijoiden tekemien harjoitus- ja diplomitöiden lisäksi tarjolla on muun muassa maksuttomia ja matalan kynnyksen palveluja esimerkiksi tutkimusyhteistyön aloittamiseksi. Valmistaudumme vierailuun aina yrityksen tarpeiden mukaan ja viemme yhteistyötoiveet eteenpäin yliopistossa, kertovat TTY:n historian ensimmäiset Yrityslähettiläät.

Teollista kilpailukykyä tutkimusyhteistyöstä

Kampusareenassa olet ytimessä

Tampereen teknillisen yliopiston Kampusareena tuo yhteen opiskelijat, yritykset ja tuotekehittäjät. Ja se synnyttää aina jotain uutta. Yritysyhteistyön syventäjänä TTY:llä toimii Kampusklubi. Se tarjoaa yrityksille, tutkijoille ja opiskelijoille mahdollisuuden luoda uusia kontakteja sekä saada tärkeää kokemusta yrityselämästä. Lue lisää!

Kokeilukulttuuria rakennetun ympäristön yrityksiin

Digitalisaation myötä monilla kira-alan yrityksillä olisi tarvetta kehittää toimintaansa. Niillä ei kuitenkaan ole keinoja eikä yhteistyökumppaneita, joiden avulla viedä asioita eteenpäin. Apuun tulee TTY:n CoreLab.

Corelab (Construction and Real Estate LABoratory) on kokeilukulttuuriin nojaava yhteistyöalusta. Yrityksesi voi osallistua tutkimukseen pohjautuviin yhteiskehittämishankkeisiin monialaisissa verkostoissa. Tarjottimella on viimeisintä tutkimustietoa ja tapahtumia.

– Rakennetun ympäristön yritykset ja startupit voivat verkostoitua ja tehdä helpommin kehitystyötä yhdessä TTY:n asiantuntijoiden kanssa, kertoo tutkijatohtori Jukka Puhto rakennustekniikan laboratoriosta.

Lue lisää Rajapinnasta

Pulmaperjantai - esitä pulmasi meille!

Onko yrityksessänne tuoteidea, laiteprototyyppi tai kehittämisajatus, jonka viimeistelyssä ja eteenpäin viemisessä ulkopuolinen apu olisi tarpeen? Kaipaatteko tuotteenne tai tuotantoprosessinne kehittämiseen uusia näkökulmia tai pohditteko tulevaisuuden teknologioiden tuomia mahdollisuuksia?

Jos vastasit myöntävästi, esitä pulmasi meille. Kokoamme TTY:n parhaat asiantuntijat, joiden kanssa keskustellen pääset pureutumaan pulmasi ytimeen. Pulmaperjantai® on TTY:n tarjoama maksuton palvelu, jossa tutkijat ja muut asiantuntijat antavat suunnittelu- ja ideointitukea erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Lue lisää

Yritys, anna aihe kandityöhön

Onko yrityksessäsi tarvetta pieneen selvitystyöhön esimerkiksi suunnitteilla olevan kehitystyön tueksi?
Katsaus olemassa olevaan tutkimukseen, vaihtoehtoisiin teknologiaratkaisuihin tai markkinatilanteeseen on mahdollista teettää kandityönä. Kandidaatintyönä voit teettää esimerkiksi

•kirjallisuusselvityksen
•esiselvityksen
•vertailuraportin
•markkina- tai kilpailijakartoituksen

Tutustu alkavien kandityöryhmien aihealueisiin!

Meillä on tilaa sinunkin yrityksellesi

Etsitpä pysyvää tai väliaikaista läsnäoloa kampuksella, autamme sinua löytämään tarpeitasi vastaavat tilaratkaisut.

Liike- ja toimistotiloja Kampusareenasta vuokraa Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK). Yritys voi myös tulla jäseneksi SYK:n koordinoimaan Kampusklubiin®. Toimistohotellipalveluja ja tukea kasvuyrittäjille tarjoaa Regus. Tilat kokoukselle tai tapahtumalle voit vuokrata Tampereen teknillisen yliopiston tilapalveluilta, josta saat apua myös teknisiin järjestelyihin. Etsitään yritystäsi parhaiten palvelevat tilaratkaisut. Ota yhteyttä!

Nopeita ratkaisuja yrityksille - SMACC

TTY ja VTT muodostavat yhdessä älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymän, joka vahvistaa alan ekosysteemin kehittymistä. SMACC tarjoaa suomen korkeatasoisinta älykkäiden koneiden ja valmistuksen tutkimusosaamista, nopeita ratkaisuja sekä laajan yhteistyöverkoston yrityksille, jotka haluavat

  • tunnistaa omat menestystekijänsä ja kehityskohteensa digitaalisessa toimintaympäristössä
  • nopeuttaa tuotteiden ja tuotannon kehittämistä
  • testata ratkaisujen toimivuutta alan huippuosaajien kanssa
  • parantaa kokonaistuottavuuttaan


Tutustu tarjontaan ja kysy lisää!

Tuo tapahtumasi kampukselle

Yksi yrityksen parhaista keinoista tavoittaa opiskelijat ja asiantuntijat on jalkautua kampukselle. Tapahtumassa näyt ja verkostoidut. Esimerkiksi Kampusareenan Platta on hyvin varusteltu aulatila, joka toimii niin rekrytilaisuuksiin, hackatoneihin, demoihin kuin cocktail-tilaisuuksiin. TTY:n kampukselta löydät niin perinteiset luentosalit kuin tilat luovaan työskentelyyn sekä juhlavampiin tilaisuuksiin. Tutustu ja varaa!