Teekkarina Tampereella - Tampereen teknillinen yliopisto

Teekkarina Tampereella

Teekkarina Tampereella on hyvä olla. TTY tarjoaa hyvän opetuksen lisäksi aktiivisen opiskeluelämän! Tutustu tässä osiossa Tampereen kaupunkiin, Hervantaan sekä TTY:n kampukseen ja ihastu.

 Teekkarielämän tunnelmapaloja Instagramissa

Tutustu teekkarilähettiläisiin!

TTY:llä toimii joukko aktiivisia teekkarilähettiläitä, jotka käyvät oppilaitoksissa kertomassa muun muassa TTY:n koulutustarjonnasta, opiskelutavoista, työllistymisestä sekä hakemisesta yliopistoon.

https://teekkarilahettilaat.com

Opiskelijan Tampere

Tampereella on kaksi yliopistoa ja ammattikorkeakoulu, eli yhteensä noin 40 000 korkeakouluopiskelijaa. Tampere on siis todellinen opiskelijakaupunki.

Tämä näkyy siinä, että edullisia opiskelija-asuntoja on tarjolla paljon ja lukuisat yritykset tarjoavat mahtavia opiskelijaetuuksia. Opiskelija-asumisessa huomioidaan kiitettävästi opiskelijoiden tarpeet. Asunnot sijaitsevat opinahjojen läheisyydestä ja niissä muun muassa hyvät verkkoyhteydet.

Opiskelijoiden eduista Tampereella huolehtii Opiskelijan Tampere ry, joka on neuvotellut opiskelijoille lukuisia alennuksia erilaisiin palveluihin ja tarvikkeisiin. Opiskelijan Tampere ry:n sivulta löytyy tietoa muun muassa opiskelijaeduista, asunnoista ja harrastemahdollisuuksista. Tutustu myös, mitä Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki tarjoaa opiskelijoille.

On Demolaa, Konelaa ja paljon muuta

Opiskeluun TTY:llä sisältyy ennätysmäärä käytännön töitä, luovaa ongelmanratkaisua ja tiukkaa tiimivääntöä. On Demolaa, Konelaa ja paljon muuta; kilpailuja, mielenkiintoisia projekteja oikeille asiakkaille ja kansainvälisiä yhteyksiä.

 

Tampere - harjujen ja järvien kaupunki

Tampere tunnetaan Näsinneulasta, Särkänniemestä ja mustastamakkarasta. Näiden lisäksi Tampere on myös kolmen korkeakoulun eläväinen opiskelijakaupunki pitkällä teollisella historialla varustettuna.

Tampereella on helppo viihtyä

Kahden järven väliseltä kannakselta löytyy roimasti opiskelijahuumoria, teknistä taituruutta ja moneen makuun sopivaa kulttuuria. Tietoa Tampereesta asuin- ja opiskelupaikkakuntana, harrastemahdollisuudet sekä asuntotarjonta löytyvät myös OpiskelijanTampere.fi -sivustolta.

Tampereeseen on mahdollista tutustua myös karttojen kautta. Tampereen koirapuistojen, skeittipaikkojen ja teattereiden sijainnit sekä paljon muuta löytyvät Googlen karttapalvelun kautta: Tampereen paikkatietoja Googlessa

Ilmakuvina Tampereen kauniita maisemia voi ihastella myös Tampere Skyview live:n avulla.

Tampere

  • Perustettu vuonna 1779
  • Yli 210 000 asukasta, korkeakouluopiskelijoita lähes 40 000

Nähtävyyksiä

Päivittäjä: Satu Kantti, 13.01.2017 12:32.
Sisällöstä vastaa: Andersin Virpi
Asiasanat: opiskelu ja opetus, palvelut ja yhteistyö, tampere opiskelijakaupunkina