Englanninkieliset tutkinnot - Tampereen teknillinen yliopisto

Englanninkieliset tutkinnot

Tampereen teknillisessä yliopistossa on mahdollista suorittaa tutkinto englannin kielellä.

Syksyllä 2016 TTY:llä aloitti Suomen ensimmäinen englanninkielinen yliopistotason kandidaatintutkinto-ohjelma tekniikan alalla. International Degree Programme in Science and Engineering, BSc (Tech) -ohjelma antaa opiskelijalle monitieteelliset perustiedot eri insinööri- ja luonnontieteiden oppiaineista. Ohjelmaan hyväksytyt opiskelijat saavat jatkaa suoraan TTY:n DI-tutkinto-ohjelmien englanninkielisiin pääaineisiin ilman erillistä hakua.

Teoriaopintojen ohessa saat hyvät kielelliset ja sosiaaliset valmiudet työskentelyyn kansainvälisessä ympäristössä. Ohjelma on suunnattu niin suomalaisille kuin kansainvälisillekin toisen asteen tutkinnon suorittaneille opiskelijoille.

Lisätietoa International Degree Programme in Science and Engineering -tutkinto-ohjelmasta (englanniksi)

 

Diplomi-insinöörin tai arkkitehdin tutkinnon voi suorittaa englanniksi kahdeksassa tutkinto-ohjelmassa, joissa on tarjolla 17 eri pääainetta.

Ohjelmat:

 

Tutkinnon suorittaminen englannin kielellä tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella monikulttuurisessa ympäristössä ja kehittää omia kansainvälistymis- ja kielitaitovalmiuksiaan.

Lisätietoa ja hakuohjeet löytyvät englanninkielisiltä Admissions-sivuilta.

 

Päivittäjä: Meeri Oikemus, 04.11.2016 15:18.
Sisällöstä vastaa: Oikemus Meeri
Asiasanat: opiskelu ja opetus