Teknis-luonnontieteellinen - Tampereen teknillinen yliopisto

Teknis-luonnontieteellinen ala selvittää syy-seuraussuhteet

Tutkinto-ohjelma:  Tekniikan ja luonnontieteiden TkK-tutkinto-ohjelma ja Teknis-luonnontieteellinen DI-tutkinto-ohjelma

Tutkinto: Tekniikan kandidaatti ja Diplomi-insinööri

Tutkinnon laajuus: kandidaattiopinnot 180 op (3 vuotta) + DI-opinnot 120 op (2 vuotta)

2018 opiskelijavalintakiintiö: DIA-yhteisvalinta 28, siirtohaku 4

Koulutuskuvaus opintopolussa

Kilta: Hiukkanen

Haluatko ratkaista tulevaisuuden haasteita yhteiskunnassa? Tiede, teknologia ja teollisuus tarvitsevat luonnontieteiden osaajia.

Teknis-luonnontieteellinen ala on hakukohteesi, jos olet kiinnostunut luonnontieteistä ja matematiikasta sekä nautit erilaisten ilmiöiden selvittämisestä. Meillä opit ymmärtämään tekniikan taustalla olevia fysikaalisia lainalaisuuksia ja pystyt luomaan niitä kuvaavia matemaattisia malleja. Valmistuessasi kykenet myös soveltamaan näitä taitoja uusissa ja muuttuvissa olosuhteissa.

TTY:n teknis-luonnontieteellinen tutkinto-ohjelma on ainutlaatuinen, sillä jokaisen tutkintoon kuuluu laajat ja syvälliset perusopinnot matematiikasta, fysiikasta ja kemiasta. Sivuaineeksi voit valita minkä tahansa insinöörialan. Tutkinto antaa sinulle hyvät edellytykset kehittyä esimerkiksi nanotekniikan, biologisten solujen mallintamisen tai laserien asiantuntijaksi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus suorittaa opettajan pätevyys ja työskennellä opettajana peruskouluissa, lukioissa ja ammattikorkeakouluissa. Meiltä valmistuessasi sinulla on valmiudet soveltaa ongelmanratkaisukykyjäsi yli oman tieteenalasi.

TTY on opiskeluympäristönä ainutlaatuisen yhteisöllinen ja innostava. Yhtenäinen kampusalue, yhteishenkeä kasvattava kiltatoiminta, laajat harrastusmahdollisuudet sekä koko opiskelijayhteisöä yhdistävä ylioppilaskunta auttavat verkostoitumaan ja luomaan yhteyksiä, jotka kantavat pitkälle niin ystävyyssuhteina kuin työelämässäkin. TTY:n yhteisöön kuuluu myös opetus-, tutkimus- ja muu henkilökunta, jotka toivottavat sinut tervetulleeksi joukkoomme!

Lue lisää opintojen sisällöstä ja uramahdollisuuksista.

 

Päivittäjä: Annu Laine, 06.11.2017 10:05.
Sisällöstä vastaa: Pitkänen Anna
Asiasanat: opiskelu ja opetus