Tule opiskelemaan - Tampereen teknillinen yliopisto

Tutustu opiskelumahdollisuuksiin

TTY on monien mahdollisuuksien yliopisto, sillä meiltä löytyy 12 hakukohdetta, joissa tutkintoaan voi omilla valinnoillaan muokata haluamaansa suuntaan. TTY:ltä valmistuneet ovat myös arvostettuja osaajia työmarkkinoilla.

Tutustu opiskelumahdollisuuksiin

Tutkimusta ihmisen ja ympäristön hyväksi

TTY:n uusi esittelyvideo Research is the key to the future vie parin minuutin huikealle matkalle tieteen ja tutkimuksen maailmaan. Tarina lähtee Tampereen teollisuushistorian alkuvuosista ja jatkuu tähtiä tavoitellen tulevaisuuteen. Video esittelee TTY:n tulevaisuuteen suuntaavaa työtä: tekniikkaa ihmisen ja ympäristön hyväksi.

Tutustu esittelyvideoon ja TTY:n videokanavaan Youtubessa.

Seuraa meitä Facebookissa

Harrasta TTY:llä

Tampereen teknillisessä yliopistossa tekniikan ei tarvitse jäädä pelkkiin luento- ja harjoitussaleihin. TTY:llä toimii monia ammattiainekerhoja, joissa voi opintoja syventää harrastamalla. Kerhoille tarjotaan yliopistolta tilat, missä voi askarrella ja kolvailla omia keksintöjä ja vempeleitä.

Tutustu harrastusmahdollisuuksiin

Onnistumisen kokemuksia Legoilla

Tutkija treenaa sydänsoluja

Tampereella alkoi syksyllä 2011 TTY:n ja Tampereen yliopiston lähes kahdenkymmenen miljoonan euron tutkimushanke, jossa ihmisen omista soluista rakennetaan varaosia vaurioituneiden kehon osien tilalle.

Tutkija treenaa sydänsoluja