Tule opiskelemaan - Tampereen teknillinen yliopisto

Opiskelijavalinnan tulokset on julkaistu

Ne hyväksytyt hakijat, jotka ovat antaneet hakulomakkeellaan luvan julkaista yhteisvalinnan tuloksen internetissä, näkevät nimensä hyväksyttyjen listalla osoitteessa http://tulospalvelu.dia.fi.

Hyväksytyille opiskelijoille lähetetään myös hyväksymiskirje kotiin.

Opiskelupaikka on otettava vastaan viimeistään 29.7.2014 klo 16.15, joko sähköisesti tai toimittamalla opiskelupaikan vastaanottolomake TTY:n opintotoimistoon.

It-alalla riittää töitä rohkeasti uudistuvalle

Vuoden opiskelija 2014 -kilpailussa IT-edelläkävijänä palkittu Hannu Ranta suosittelee seuraamaan aktiivisesti työelämän muutoksia jo opiskelija-aikana.

Hän päivitti itsekin opinto-ohjelmaansa, kun alkoi näyttää siltä, että työpaikat kaikkoavat sulautettujen järjestelmien alalla, jota hän opiskeli pitkänä sivuaineena.

Vuoden it-edelläkävijä

Seuraa meitä Facebookissa

Tutkimusta ihmisen ja ympäristön hyväksi

TTY:n esittelyvideo Research is the key to the future vie parin minuutin huikealle matkalle tieteen ja tutkimuksen maailmaan. Tarina lähtee Tampereen teollisuushistorian alkuvuosista ja jatkuu tähtiä tavoitellen tulevaisuuteen. Video esittelee TTY:n tulevaisuuteen suuntaavaa työtä: tekniikkaa ihmisen ja ympäristön hyväksi.

Tutustu esittelyvideoon ja TTY:n videokanavaan Youtubessa.

Harrasta TTY:llä

Tampereen teknillisessä yliopistossa tekniikan ei tarvitse jäädä pelkkiin luento- ja harjoitussaleihin. TTY:llä toimii monia ammattiainekerhoja, joissa voi opintoja syventää harrastamalla. Kerhoille tarjotaan yliopistolta tilat, missä voi askarrella ja kolvailla omia keksintöjä ja vempeleitä.

Tutustu harrastusmahdollisuuksiin

Kari Lappalaiselle 2000 euron stipendi

Onnistumisen kokemuksia Legoilla

Tutkija treenaa sydänsoluja

Tampereella alkoi syksyllä 2011 TTY:n ja Tampereen yliopiston lähes kahdenkymmenen miljoonan euron tutkimushanke, jossa ihmisen omista soluista rakennetaan varaosia vaurioituneiden kehon osien tilalle.

Tutkija treenaa sydänsoluja