Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Y-kampuksella töitä kahdelle tai kolmelle opiskelijalle!

Työhön kuuluu opiskelijoiden auttamista yrittäjyyteen ja liikeideoihin liittyvissä kysymyksissä, tapahtumien järjestämistä sekä uusien palveluiden kehittämistä tiiviissä yhteistyössä Tampereen yliopiston ja TAMKin Y-kampuksien kanssa.
Y-kampuksella töitä kahdelle tai kolmelle opiskelijalle!
Y-kampuksella töitä kahdelle tai kolmelle opiskelijalle!

”Rehellisesti sanottuna tämä on paras mahdollinen työpaikka opintojen oheen. Olen kehittynyt vuoden aika enemmän kuin ikinä ennen elämässäni. Työssä saa tehdä tietyissä raameissa lähes täysin mitä haluaa, milloin haluaa ja miten haluaa.”

Tuomas Jalonen

Opiskelijavastaava 2016 - 2017

 

Sinä kandivaiheen opiskelija siellä! TTY:n yrittäjyyden ja innoivoinnin kotipesään Y-kampukselle etsitään kahta tai kolmea opiskelijavastaavaa osa-aikaiseen työsuhteeseen ensi lukuvuodeksi (14.8.17 – 18.5.18 tai sopimuksen mukaan). Työhön kuuluu opiskelijoiden auttamista yrittäjyyteen ja liikeideoihin liittyvissä kysymyksissä, tapahtumien järjestämistä sekä uusien palveluiden kehittämistä tiiviissä yhteistyössä Tampereen yliopiston ja TAMKin Y-kampuksien kanssa. Työaika on sopimuksen mukaan 10-14,5 tuntia viikossa jaoteltuna monelle päivälle, ja palkkaus on yliopiston taulukoiden mukainen - eli mukava lisä opintotukeen.

Odotamme opiskelijavastaavilta etenkin yhteistyökykyä sekä intohimoa toisten tukemiseen. Haluat jatkuvasti kehittää itseäsi ja ympäristöäsi, etkä pelkää työntää käsiäsi saveen. Tehtävässä menestyminen edellyttää yrittäjämäistä asennetta, mutta ei omaa yritystä. Opiskelualallasi ei ole merkitystä. Native Finnish is not required, just ability to work with it.

Lähetä avoin hakemus sähköpostilla osoitteeseen y-kampus@tut.fi 28.03.2017 mennessä. Kerro lyhyesti (max. A4) kuka olet, miksi haet paikkaa ja mitä lisäarvoa toisit Y-kampukselle. 

Uutisen jättäjä: Tuomas Jalonen
Asiasanat: opiskelu ja opetus, palvelut ja yhteistyö, työssä tty:llä, näkyvyys ja viestintä, teekkarielämää, y-kampus, työpaikka,