Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

TTY:n Talouspalvelut-yksikkö hakee taloussuunnittelijoita sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtäviin

Talouspalvelut-yksikkö on keskeinen asiantuntijayksikkö yliopiston laadukkaan toiminnan mahdollistajana. Yksikkö tarjoaa asiantuntijapalveluita yliopiston taloudenpidon ja -johtamisen sekä säätiövarallisuuden hoidon tueksi. Vahvistamme nyt talouspalveluita hakemalla taloussuunnittelijoita.

Haemme samanaikaisesti useampaa työntekijää erilaisiin sisäisen ja ulkoisen laskennan vastuutehtäviin. Palkattavat henkilöt tulevat sijoittumaan osaksi nykyisiä tiimejä.

Sisäisen laskennan taloussuunnittelijana työskentelet mm. operatiivisen talousraportoinnin ja projektilaskennan monipuolisissa asiantuntijatehtävissä, osallistut tietovaraston kehittämiseen ja ylläpitoon, yliopiston laskentatehtäviin, sekä budjetin ja talousennusteiden koostamiseen.

Ulkoisen laskennan taloussuunnittelijana tehtäviisi kuuluvat mm. yliopiston lakisääteisen kirjanpidon, viranomaisraportoinnin ja tilinpäätöksen laatimiseen liittyvät vastuutehtävät. Toimit kirjanpitopäällikön tukena vaativimmissa ulkoisen laskennan tehtävissä nimetyillä vastuualueilla.

Tehtävien sisältöä voidaan muokata tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan TTY:n Avoimet työpaikat -sivuilta ja jätä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.6.2017. Hakemukseen tulee liittää CV.

Sekä sisäisen että ulkoisen laskennan tehtäviä haetaan saman hakulomakkeen kautta. Hakulomakkeen kysymyksiin vastaamalla ilmoitat ensisijaisen kiinnostuksen kohteesi sisäisen tai ulkoisen laskennan tehtäviin.

 

Uutisen jättäjä: Tiina Huttunen
Uutisen päivittäjä: Tuuli Laukkanen
Asiasanat: työssä tty:llä, tietoa tty:stä, avoimet työpaikat, talouspalvelut, taloussuunnittelija