Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

TTY:n infraopiskelijat palkintosijoilla Tie 2.0 -kilpailussa

Suomen tieyhdistyksen 100-vuotisjuhlassa palkittiin 31.8.2017 TTY:n rakennustekniikan infrapuolen opiskelijaryhmä Tie 2.0 -kilpailussa. Kutsukilpailussa haastettiin alan oppilaitokset ideoimaan millainen tie olisi, jos se keksittäisiin tänään.

Tampereen teknillisen yliopiston rakennustekniikan opiskelijat Antti Pelho, Mikko Sauni, Tomi Koppana, Joel Heiska ja ympäristö- ja energiatekniikan opiskelija Roni Juutinen palkittiin jaetulla toisella sijalla 31.8.2017 pidetyssä Suomen tieyhdistyksen 100-vuotisjuhlassa Tie 2.0 kilpailussa.

Infrarakentamista opiskeleva joukkue osallistui keväällä oppilaitoksille suunnattuun kutsukilpailuun, jossa ideoitiin millainen tie olisi, jos se keksittäisiin tänään.

Kilpailu kannusti opiskelijoita pohtimaan perinteistä tekniikkaa ja ratkaisuja uudella tavalla. Tuomariston mukaan esityksissä on aihioita jatkojalostamiseen, vaikkapa opinnäytetöinä tai laajempina tutkimushankkeina. Joukkueiden kilpailuvideot ovat katsottavissa Tieyhdistyksen nettisivuilla.

 

 

Uutisen jättäjä: Maria Penttilä
Uutisen päivittäjä: Tuuli Laukkanen
Asiasanat: opiskelu ja opetus, tietoa tty:stä, näkyvyys ja viestintä, teekkarielämää, rakennustekniikka, kilpailu, infra, tie