Tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Rakennusfysiikka 2017 -seminaari

Päivitetty: 21.06.2017 10:22
Tapahtuma-aika: 24.10.2017 klo 8:00 - 26.10.2017 klo 17:00
Paikka: Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere
Lisätietoja: Juha Vinha
juha.vinha@tut.fi

Henna Kivioja
henna.kivioja@tut.fi
Ilmoittautumiset: http://www.ril.fi/en/events/rakennusfysiikka-2017/ilmoittaudu.html

Tampereen teknillisen yliopiston rakennusfysiikan tutkimusryhmä ja Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry. järjestävät viidennen valtakunnallisen rakennusfysiikkaseminaarin Tampere-talossa 24.–26.10.2017.

Rakennusfysiikka on noussut keskeiseksi osaamisalueeksi nykyisessä rakentamisessa. Rakennusalalla tarvitaan jatkuvasti uutta tietoa rakennusfysiikkaan liittyvistä tutkimustuloksista ja hyvistä käytännön ratkaisuista. Suuresti suosiotaan kasvattanut rakennusfysiikkaseminaari järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa uudistuneissa Tampere-talon tiloissa.

Rakennusfysiikkaseminaari kokoaa laajasti rakennusalan ammattilaisia kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista rakennusfysiikkaan liittyvistä asioista. Seminaarin esitykset käsittelevät muun muassa rakennusfysiikan tutkimuksen ja käytännön sovellusten viimeisimpiä saavutuksia. Tänä vuonna esitelmäehdotuksia saapui ennätysmäärä ja seminaarissa tullaan kuulemaan yli 90 esitystä.

Rakennusaikainen kosteudenhallinta ja rakenteiden kosteustekninen toimivuus ovat erittäin tärkeitä turvallisen, terveellisen ja pitkäikäisen rakennuksen toteutuksessa. Tämän vuoksi seminaarissa jaetaan kolmatta kertaa kosteusturvallisen rakentamisen palkinto. Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin hyviä käytäntöjä, toteutustapoja ja tuotteita, joilla pyritään parantamaan rakennusten kosteusturvallisuutta. Kilpailu koskee sekä uudis- että korjausrakentamista.

Lisää aiheesta löytyy osoitteista
http://www.rf2017.fi
http://www.tut.fi/rakennusfysiikkaseminaarit.

Tapahtuman jättäjä: Henna Kivioja
Asiasanat: tiede ja tutkimus, palvelut ja yhteistyö, ohjeet ja päätökset, näkyvyys ja viestintä, rakennusfysiikka, seminaari, tutkimus, hyvät käytännöt