Tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Mediapolis live: Where is VR now? -konferenssi

Päivitetty: 10.03.2017 11:38
Tapahtuma-aika: 25.04.2017 klo 9:00 - 16:00
Paikka: Mediapolis, Yle Lattia 1 studio
Tohlopinranta 31, Tampere
Lisätietoja: Leena Mäkelä
050 561 1006
leena.makela@tamk.fi

Taija Holm
040 748 3435
taija@propromotion.fi
Ilmoittautumiset: http://bit.ly/2mweJ6h
Linkit: www.mediapolislive.fi
www.facebook.com/mediapolislive

Kaikki puhuvat VR:stä eli virtuaalitodellisuudesta, mutta kuinka todellista se oikeasti on? MEDIAPOLIS LIVE:ssä alan tekijät avaavat VR:n tämänhetkistä tilannetta. Tapahtumassa kuullaan ja nähdään konkreettisia esimerkkejä VR-sisällöntuotannosta, -teknologioista ja -liiketoiminnasta.

Mitä kaikkea virtuaalitodellisuudesta voi saada irti? Ketkä sitä käyttävät? Mikä on sen liiketaloudellinen potentiaali? Miten eri toimijoiden tulisi tehdä yhteistyötä? Miten rakennetaan VR:n tulevaisuutta?

Tapahtuman fokus
MEDIAPOLIS LIVE on uusi tapahtuma, jossa pohditaan media-alaa käsitteleviä aiheita. Tavoitteena on kehittää keskustelua ja yhteistyötä sisällöntuottajien, teknologian asiantuntijoiden, yritysten ja korkeakoulujen välillä. “Missä VR on nyt” on suunnattu tutkijoille, yrityksille ja muille asiantuntijoille, jotka ovat kiinnostuneita VR- sovellusten kehittämisestä ja hyödyntämisestä toiminnassaan. MEDIAPOLIS LIVE:ssä alan pioneerit nousevat estradille.

Puhujat
Kansainvälisistä vieraista paikalle saapuu Jannicke Mikkelsen (UK), joka ohjasi Adam Lambertin ja Queenin ensimmäisen VR-konserttitaltioinnin. MEDIAPOLIS LIVEssä hän kertoo kokemuksiaan uuden teknologian kehittämisestä ja legendaaristen rock-tähtien kanssa työskentelystä. Toht. Christer Geiger (GER), yhdistetyn todellisuuden ja visualisoinnin (Mixed Reality and Visualization) professori, esittelee Düsseldorfin InnovationHub:ssa tapahtuvaa media-yritysten ja tutkijoiden yhteistyötä.

Muita puhujia ovat Andrew Baldwin Nokian Ozo Teamista, johtaja Jaakko Jauhiainen Swecosta, Ilmari Huttu-Hiltunen Rakka Creativesta, Tommy Mård Svenska Ylestä, Arttu Julin Aalto-yliopistosta, Tony Lindqvist Collaprimesta ja Saara Murtovaara Aktia Kiinteistövälityksestä. Konferenssin isäntänä toimii Virtual Reality Finland ry:n puheenjohtaja Kari Peltola.

Afterwork
”Missä VR on nyt?” Tule kuuntelemaan! Esitysten jälkeen on myös mahdollista kokea virtuaalitodellisuus omin silmin Rakka Creativen ja VR Finlandin järjestämässä Afterwork -tapahtumassa, joka alkaa Mediapoliksen United Studiossa klo 16.30. 

Rekisteröitymiset
Konferenssin hinta on 125 eur + alv. sisältäen ohjelman, materiaalin, lounaan ja kahvitukset sekä afterwork-ohjelman. Kapasiteetti on rajattu, joten toimi nopeasti.

#mediapolislive

 

Tapahtuman jättäjä: Marjut Kemiläinen
Asiasanat: tiede ja tutkimus, palvelut ja yhteistyö, näkyvyys ja viestintä