Tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Lauteilla: Sote-ala ja arvonluonti

Päivitetty: 19.01.2018 12:22
Tapahtuma-aika: 15.02.2018 klo 13:00 - 15:00
Paikka: The Living Room -ravintola
Hämeenkatu 26, Tampere
Lisätietoja: Marja Hyypiä
050 300 3611
marja.hyypia@tut.fi

Outi Nokkonen
040 639 7500
outi.nokkonen@tampere.fi
Ilmoittautumiset: https://www.eventbrite.com/e/lauteilla-arvonluonti-registration-42071539106
Linkit: https://www.eventbrite.com/e/lauteilla-arvonluonti-registration-42071539106

Tampereen kaupunki, Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja TAMK kutsuvat yhteen sote-alan pk-yrityksiä, tutkijoita ja opiskelijoita. Lauteilla-tapahtumassa kohtaavat alan toimijoiden ideat ja ajatukset, tavoitteena on löytää hedelmällisiä yhteistyön paikkoja!

Lauteilla on kautta kansamme historian käyty henkevimmät keskustelut, saatu parhaimmat ideat ja solmittu yllättävimmät kumppanuudet. Näissä löylyissä pidetään vaatekerta päällä, mutta pölyt saavat silti kyytiä. Lauteilla otetaan rennosti, nostetaan jalat ylös, korkataan saunajuomat - ja lähdetään virkistyneinä kotimatkalle.

Teemana arvonluonti

Tällä kertaa lauteilla on teemana arvonluonti. Toivotamme tervetulleiksi kaikki, joille palvelun asiakasarvo ja sen mittaaminen sote-alalla ovat ajankohtaisia teemoja. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan arvon muodostumisesta ja sen mittaamiseen kehitetyistä teknologioista.

Tilaisuuden kulku

Tässä Lauteilla-tapahtumassa keskustellaan sote-alan arvonluontiin liittyvistä teemoista ja kuullaan muutaman alan asiantuntijoiden alustukset aiheesta. Paikalla on niin alan opiskelijoita, yrittäjiä kuin tutkijoitakin, joten mielenkiintoisia keskusteluja ja uusia näkökulmia on taatusti luvassa. Toivottavasti sinäkin pääset mukaan!

Tapahtuman jättäjä: Marja Hyypiä
Asiasanat: palvelut ja yhteistyö, sote-ala, pk-yritykset, yritysyhteityö