Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Tampereen teknillinen yliopisto hakee lakiasioista vastaavaan tiimiin lakimiestä

Lakimies tulee työskentelemään osana TTY:n tutkimuspalvelut-yksikköä. Yksikössä työskentelee tällä hetkellä kaksi lakimiestä ja rekrytoinnin myötä vahvistamme ja laajennamme yliopiston oikeudellisia palveluita.

TTY:n tutkimuspalvelut -yksikön tehtävänä on edistää ja tukea yliopiston ulkopuolisella rahoituksella toteutettavaa tutkimusta sekä tutkimustulosten ja osaamisen tehokkaampaa hyödyntämistä yhteiskunnassa. Yksikkö tuottaa yliopiston eri toimijoille tutkimusrahoitukseen, oikeudellisiin asioihin sekä yritysyhteistyöhön liittyviä asiantuntijapalveluita lähipalveluna tiedekunnissa, yliopistotasolla sekä verkossa.

Haemme nyt lakiasioista vastaavaan tiimiin lakimiestä

TTY:n lakimiehenä avustat tutkimus- ja koulutusprojekteihin liittyvissä lakiasioissa. Vastuullesi kuuluu erityisesti projekteihin ja yliopiston ulkopuolisten sidosryhmien kanssa tehtävään yhteistyöhön liittyvien sopimusten valmistelu ja neuvotteleminen sekä yliopiston koulutustoiminnan lakituki.

Lisäksi tehtäviisi kuuluvat sopimus- ja immateriaalioikeudellinen neuvonta ja koulutus, selvitysten tekeminen erinäisistä oikeuskysymyksistä sekä yleinen neuvonanto kaikkeen yliopiston toimintaan liittyen.

Tehtävässä toimit kiinteässä yhteistyössä yksikön muiden lakimiesten, tutkimusasiamiesten, hankeasiantuntijoiden, innovaatioasiantuntijoiden sekä yliopiston tutkimushenkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden ja heidän juristiensa kanssa.

Kiinnostuitko? Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtävää TTY:n sähköisellä lomakkeella viimeistään. Hakuaika tehtävään päättyy 2.4.2017.

Uutisen jättäjä: Tiina Huttunen
Uutisen päivittäjä: Tuuli Laukkanen
Asiasanat: työssä tty:llä, tietoa tty:stä, avoimet työpaikat, tutkimuspalvelut, lakimies