Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Tampereen LUMATE-keskus hakee LUMATE-ohjaajia kesän 2017 kesäleireille

Oletko matematiikan tai luonnontieteiden aineenopettaja, monialaiset opinnot suorittanut luokanopettaja, tai näitä aloja opiskeleva? Jos sinulla on lisäksi opettajan pedagogiset opinnot suoritettuina tai sinut on hyväksytty ne suorittamaan, etsimme juuri sinua!

Tampereen LUMATE-keskuksen (LUonnontieteet MAtematiikka TEknologia) tavoitteena on innostaa lapsia ja nuoria luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian oppimiseen ja harrastamiseen. Tavoitteen saavuttamiseksi keskus toimii yhteistyössä koulujen, yliopistojen ja yritysten kanssa. LUMATE-keskuksen tärkeitä tehtäviä ovat myös koulujen opettajien tukeminen, tieteellisyyden välittäminen kouluihin ja sen integrointi opetukseen sekä opettajien täydennyskoulutuksen järjestäminen.

Hamme nyt LUMATE-ohjaajia tulevan kesän kesäleireille

Tampereen LUMATE-keskus järjestää tulevana kesänä viisi kesäleiriä, jotka on suunnattu alakoulu- ja yläkouluikäisille lapsille ja nuorille. Leirit järjestetään LUMATE-keskuksen tiloissa Tampereen teknillisessä lukiossa ajalla ma–pe 5.-9.6.2017 ja 12.-16.6.2017 klo 9-15.

LUMATE-ohjaajan tehtävänä on suunnitella ja vastata leirin sisällöstä yhdessä LUMATE-keskuksen kanssa. Ohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. sisällön suunnittelua ja työpajojen sekä oheisohjelman ohjausta.

Kiinnostuitko? Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtävää TTY:n sähköisellä lomakkeella. Hakuaika tehtäviin päättyy 30.3.2017.

 

Uutisen jättäjä: Tiina Huttunen
Asiasanat: työssä tty:llä, tietoa tty:stä, lumate, lumate-ohjaaja, lumate-keskus, oppimisen tuki