Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Rakennustekniikan vuosiseminaarista ajatuksia tulevaan

Marraskuussa pidetyn Rakennustekniikan vuosiseminaarin teemana oli tällä kertaa kokeilukulttuuri ja yhteiskehittäminen rakennusalan uudistajina.
Henkka Hyppönen vuosiseminaarissa: keskinkertaisuuden aika on ohi – luova tekeminen ja kokeilukulttuuri ovat menestyksen avaimia.
Henkka Hyppönen vuosiseminaarissa: keskinkertaisuuden aika on ohi – luova tekeminen ja kokeilukulttuuri ovat menestyksen avaimia.

Tilaisuudessa kuultiin mm. katsaus Tampereen kaupungin suunnitelmista rakennetun ympäristön lähivuosien hankkeista ja uudistamisesta, Suomen Yliopistokiinteistöjen kokemuksia kokeilukulttuurin hyödyntämisestä omassa liiketoiminnassaan sekä Henkka Hyppösen johdattelemana esimerkkejä luovan ajattelun ja kokeilukulttuurin mahdollisuuksista.

Tilaisuudessa esiteltiin myös TTY:llä tänä syksynä toimintansa aloittaneen Corelabin toimintamuotoja. Corelab on kokeilukulttuuriin nojaava yhteistyöalusta yritysten ja yliopiston välillä, joka muodostaa vahvan rakennetun ympäristön osaamiskeskittymän.

Seminaarissa palkittiin myös opiskelijoille suunnatun CORE Circular Challenge kiertotalouden ideakilpailun voittajatiimit.

Ensi vuoden lopulla järjestetään jälleen vuosiseminaari, mutta tilaisuuden konsepti tulee muuttumaan. Kuulisimmekin mielellään lukijoiltamme ehdotuksia tilaisuuden teemaksi sekä ideoita toteutustavaksi. Voit lähettää niitä osoitteella .

Jukka Pekkanen

Uutisen jättäjä: Elina Soininen
Uutisen päivittäjä: Tuuli Laukkanen
Asiasanat: palvelut ja yhteistyö, työssä tty:llä, näkyvyys ja viestintä, rakennustekniikka