Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Potentiaali-uutiskirje kokoaa energia-alan tuoreimmat kuulumiset

Pysy ajan tasalla Tampereen teknillisen yliopiston energia- ja ekotehokkuustutkimuksen ajankohtaisista asioista – tilaa sähköpostiisi uusi uutiskirje Potentiaali!

Potentiaali on Tampereen teknillisen yliopiston energia- ja ekotehokkuus -profiilialueen uutiskirje, johon kootaan uutisia ja ajankohtaisia asioita profiilialueen toiminnasta neljä kertaa vuodessa.  Mukana on tietoa tutkimuksesta, koulutuksesta, tapahtumista ja yhteistyöstä. Ensimmäinen uutiskirje kolahtaa tilaajien sähköpostiin syksyn aikana.

Uutiskirjettä tuottaa TTY:n Energiaryhmä, joka kokoaa yhteen TTY:n energia- ja ekotehokkuusalan osaajat 12 laboratoriosta. Mukana on noin 50 professoria ja 200 tutkijaa.

– Energian ja ekotehokkuuden tutkimus ja opetus on jakautunut TTY:n kaikkiin tiedekuntiin. Tutkimus kattaa niin energian tuotannon, jakelun kuin tehokkaan loppukäytönkin. Tutkimusta tehdään tiiviissä yhteistyössä teollisuuden ja kansainvälisten yhteistyökumppanien kanssa. Energia- ja ekotehokkuusalueen tutkimuksen ja opetuksen jakautuminen koko yliopistoon edesauttaa läheisten tutkimusalueiden työkalujen ja ideoiden hyödyntämisen laajasti eri aihepiirien välillä, Energiaryhmän puheenjohtaja, professori Seppo Valkealahti kertoo.

Tilaa uutiskirje täältä >>

Lisätiedot: energy@tut.fi

Uutisen jättäjä: Sanna Kähkönen
Asiasanat: palvelut ja yhteistyö, tietoa tty:stä, energia