Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Malja opintojen sujuvalle etenemiselle

Onnitteluna tuloksekkaasta ahkeroinnista opinnoissa Tampereen teknillinen yliopisto kutsui vähintään 55 opintopistettä viime lukuvuonna suorittaneet nostamaan yhdessä maljaa.
Kippis ahkerille ja esimerkillisille opiskelijoille!
Kippis ahkerille ja esimerkillisille opiskelijoille!

– Tällä tilaisuudella yliopisto haluaa huomioida ja antaa tunnustusta ahkerille ja esimerkillisille opiskelijoille. Toivomme tämän pienen eleen osoittavan, että arvostamme teidän saavutustanne ja kannustamme vastaaviin suorituksiin jatkossakin, sanoo koulutuksesta vastaava vararehtori Petri Suomala.


Lukuvuonna 2016–17 TTY:n kaikista opiskelijoista noin 1 500 opiskelijaa eli hieman yli 30 prosenttia ahkeroi vähintään 55 opintopistettä. Opintojen eteneminen 55 opintopistettä vuodessa tai nopeammalla tahdilla merkitsee opiskelijalle vahvistusta siitä, että tehty työ tuottaa tulosta ja että valmistuminen ja työelämään siirtyminen voi toteutua tavoiteaikataulussa.
Yliopistolle opiskelijoiden ahkerointi taas tuo rahaa, sillä kymmenen prosenttia opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksesta jaetaan sen perusteella, kuinka moni opiskelija on lukuvuodessa suorittanut vähintään 55 opintopistettä.

Uutisen jättäjä: Virpi Andersin
Asiasanat: opiskelu ja opetus, työssä tty:llä, tietoa tty:stä