Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Kiertotalouden ideakilpailu opiskelijoille: CORE Circular Challenge

Tampereen teknillisen yliopiston avoin yhteiskehittämisalusta Corelab järjestää opiskelijoille ympäri Suomen CORE Circular Challenge -ideakilpailun. Kilpailussa etsitään uusia innovatiivisia ratkaisuja rakentamisen ja kiinteistöjen käytön resurssitehokkuuden parantamiseksi.

Ideakilpailun tavoitteena on edistää kiertotalousajatteluun perustuvien uusien innovaatioiden ja ratkaisujen syntymistä rakennus- ja kiinteistöalalle. Nyt haetaan tuoreita ideoita ja uusia näkökulmia alan resurssitehokkuuden parantamiseen. Tässä on oiva tilaisuus oman osaamisen markkinointiin yrityksille tai jopa uuden startupin perustamiseen!

Kilpailussa on kaksi kategoriaa:

  1. Rakentamisen resurssitehokkuuden parantaminen
  2. Tyhjien toimistotilojen uudet ratkaisut


Ideakilpailuun voivat ilmoittautua opiskelijat 2–4 hengen tiimeissä ympäri Suomen riippumatta opiskelualasta. Kilpailuehdotukset lähetetään 15.11. mennessä osoitteella . Palkintona on 1 000 euroa kummassakin kategoriassa ja mahdollisuus kehittää ideasta yritysten ja Sitran tuella uutta liiketoimintaa. Kilpailun tulokset julkistetaan Tampereen teknillisen yliopiston rakennustekniikan vuosiseminaarissa 22.11.

Lämpimästi tervetuloa mukaan ideoimaan uusia kiertotalouden ratkaisuja sekä liiketoimintamalleja kiinteistö- ja rakennusalalle!

Lisätietoja

Kiertotalouden ideakilpailu – CORE Circular Challenge

Tutkijatohtori, Jukka Puhto
Tampereen teknillinen yliopisto

puh. 050 550 1234

Uutisen jättäjä: Sara Riihimäki
Asiasanat: opiskelu ja opetus, palvelut ja yhteistyö, kiertotalous, ideakilpailu, corelab