Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Haku TTY:n englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin on alkanut

Tampereen teknillisessä yliopistossa on mahdollista suorittaa tutkinto englannin kielellä. TTY tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella monikulttuurisessa ympäristössä ja kehittää omia kansainvälistymis- ja kielitaitovalmiuksiaan.

Tekniikan kandidaatin tutkinnon voi suorittaa englanniksi tutkinto-ohjelmassa International Degree Programme in Science and Engineering.

Diplomi-insinöörin tai arkkitehdin tutkinnon voi suorittaa englanniksi seitsemässä tutkinto-ohjelmassa, joissa on tarjolla 14 eri pääainetta. Englanninkielisissä maisteriohjelmissa haetaan pääsääntöisesti suoraan pääaineeseen.

Haku TTY:n englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin 13.12.2017 - 17.1.2018

Haku TTY:n englanninkielisiin maisteriohjelmiin sekä englanninkieliseen kandidaatin tutkinto-ohjelmaan ensimmäisen hakuryhmän osalta on alkanut. Ohjelmiin haetaan Opintopolku.fi palvelussa. Hakuaika päättyy 17.1.2018 klo 15.00.

Englanninkielisen kandidaatin tutkinto-ohjelman ensimmäisessä hakuryhmässä hakevat ulkomailla korkeakoulukelpoisuuden saavuttaneet tai viimeistään keväällä 2018 korkeakoulukelpoisuuden saavuttavat. International Baccalaureate (IB) tai European Baccalaureate (EB) -tutkinnon ulkomailla suorittaneet hakevat toisessa hakuryhmässä.

Lisätietoja hakemisesta

Lue lisää englanninkielisestä kandidaatin tutkinto-ohjelmasta

Lue lisää TTY:n tarjoamista englanninkielisistä maisteriohjelmista

 

Uutisen jättäjä: Tuuli Laukkanen
Asiasanat: opiskelu ja opetus