Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Ensimmäiset osallistujat valmistumassa EMBA in Policing -johtamiskoulutuksesta

Ensimmäinen EMBA in Policing -johtamiskoulutus päättyy tammikuussa. Kaksivuotisen ohjelman ovat toteuttaneet yhteistyössä Poliisiammattikorkeakoulu ja Edutech.
EMBA in Policing -ohjelman emäntä Heidi Nuoritalo ja isäntä Mikko Porvali ovat ensimmäisiä poliisijohdolle räätälöidyn EMBA-ohjelman suorittaneita johtajia.
EMBA in Policing -ohjelman emäntä Heidi Nuoritalo ja isäntä Mikko Porvali ovat ensimmäisiä poliisijohdolle räätälöidyn EMBA-ohjelman suorittaneita johtajia.

Ohjelmaan osallistuneet Mikko Porvali ja Heidi Nuoritalo kommentoivat tuoreeltaan kokemuksiaan:

- Ihan parasta on ollut tutustua joukkoon, joka tässä on ollut mukana - järjestäjinä tai oppilaina. Verkostoituminen ja kollegoilta ja asiantuntijoilta oppiminen on ollut niin arvokasta, ettei vastaavaa kokemusta olisi saanut mistään muualta. Kun ohjelman myötä on ollut tilaisuus nostaa katsetta arkityöstä poliisilaitoksen ja poliisihallinnon strategisen johtamiseen, on oma ymmärrys poliisihallinnosta kokonaisuutena sekä toiminnan haasteista avartunut todella paljon, kertoo Mikko Porvali.

- Olen saanut laaja-alaista johtamisosaamista, uusia näkökulmia johtamiseen ja itseni johtamisen kykyä sekä hyviä uusia tuttavuuksia, jopa ystäviä. Varmuus johtamisessani on samalla kasvanut ja olen saanut myönteistä palautetta myös työyhteisöstäni, kuvailee Heidi Nuoritalo.

- Olemme opiskelijoina olleet myös erityisen tyytyväisiä Edutechin rooliin, ja nauttineet siitä huippuosaamisesta ja uudenlaisesta ajattelusta, mitä TTY edustaa, erityisesti innovaatio- ja teknologia-ajattelun kautta. Olen herännyt huomaamaan näiden asioiden merkityksen myös poliisin johtamisessa ja omat ennakkoluuloni teknologiaa kohtaan ovat poistuneet, hän lisää.

 

Uutisen jättäjä: Taru Hakanen
Uutisen päivittäjä: Tuuli Laukkanen
Asiasanat: opiskelu ja opetus, palvelut ja yhteistyö, emba in policing, emba, edutech