Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Älykkäiden koneiden ja valmistuksen tapahtumia Tampereella 6. - 7.11.

Millainen on digitaalinen tulevaisuutemme? Millaisia liiketoimintamahdollisuuksia uudelleenvalmistus tarjoaa? Millaista tutkimusta alalla tehdään? Muun muassa näihin kysymyksiin tarjoillaan vastauksia osaamiskeskittymä SMACCin tapahtumissa marraskuussa.

Maksuttomat ja avoimet tapahtumat järjestetään Tampereella 6.- 7.11. Tervetuloa kohtaamaan tulevaisuuden tekijöitä, verkostoitumaan ja löytämään uusia ratkaisuja!

SMACC-Miitti – Yhdessä kohti digitaalista tulevaisuutta!

Maanantaina 6.11. klo 8.30-18.00. Paikka: TTY, Kampusareena

Työpajat: IoT makers meet manufacturing industry. Valmistava teollisuus ja IoT:n tekijät kohtaavat. Keskustele digitalisaation mahdollisuuksista ja haasteista. Löydä uusia ratkaisuja ja yhteistyömahdollisuuksia.

SMACC-Labs – avoimet ovet: Tutustu maailmanluokan tutkimusympäristöihin.

SMACC-Bazaar – minimessut: Verkostoidu ja tule mukaan SMACC-yhteisöön! Tapaa SMACC-yhteisön jäsenyrityksiä sekä tutustu VTT:n ja TTY:n valmisteilla ja käynnissä oleviin tutkimushankkeisiin.

SMACC-Miitti – seminaari: Mielenkiintoisia puheenvuoroja digitalisaatiosta, yrittämisestä sekä menestyksestä eri näkökulmien edustajilta. Luvassa on ajatuksia avaavia keskusteluja ja kohtaamisia. Ilta päättyy coktail-tilaisuuteen.

Työpaja: Mitä on uudelleenvalmistus?

Tiistaina 7.11. klo 9.00-12.30 Paikka: VTT, Tekniikankatu 1

Uudelleenvalmistusta voidaan pitää kierrätyksen parhaimpana muotona: toimintamallissa käytetyt tuotteet käsitellään ja kunnostetaan teollisesti siten, että niiden laatu ja takuu vastaavat uusia tuotteita. Tässä työpajassa pureudutaan siihen, miten se voidaan omaksua yrityksenne liiketoimintamalliksi: uudelleenvalmistuksen suunnittelu, saavutetut materiaalisäästöt ja yrityksen strategisiin päätöksiin vaikuttavat tekijät.

Älykkäiden koneiden ja valmistuksen tutkimusseminaari

Tiistaina 7.11. klo 13.00-16.00 Paikka: VTT, Tekniikankatu 1

SMACC-tutkimusseminaarissa VTT:n ja TTY:n asiantuntijat esittelevät ajankohtaisia tutkimusaiheita- ja tuloksia. Tilaisuudessa keskustellaan tutkimuksen eri näkökulmista sekä ideoidaan rajoja rikkovia uusia aiheita. Seminaarissa esitellään myös SMACC-Tohtorikoulu.

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumiin: http://smacc.fi/smacc-viikot

Tutustu myös: Hack the future of automotive interior: BHTC hackathon 2017

27. - 29.11.2017, Paikka: TTY / Kampusareena
Ilmoittautumiset viimeistään 17.11.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset

***

SMACC on Teknologian tutkimuskeskus VTT:n ja Tampereen teknillisen yliopiston yhdessä muodostama älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymä, joka rakentaa suomalaisen valmistavan teollisuuden tulevaisuutta. SMACC tarjoaa pk-yritysten käyttöön monialaista ja kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusosaamista, nopeita ratkaisuja sekä laajan yhteistyöverkoston. www.smacc.fi
 

Uutisen jättäjä: Tuuli Laukkanen
Asiasanat: tiede ja tutkimus, palvelut ja yhteistyö, kone- ja tuotantotekniikka, tapahtuma, smacc, vtt