Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Mukaan Bio- ja kiertotalous matchmaking -tapahtumaan

Kiihtyvä kaupungistuminen edellyttää uusia kestäviä kaupunki- ja tilaratkaisuja. Keskeisessä roolissa ovat monialaiset ratkaisut, joiden luomiseen tarvitaan erilaisten yritysten osaamista. Matchmaking-tapahtuma kokoaa yhteen yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita Build as a Service -ratkaisuista.

Kiertotalous ja resurssitehokkuus palveluratkaisuina ovat Tampereella Sokos hotelli Tornissa järjestettävän tapahtuman keskipisteessä. Tapahtumassa kuullaan eri alojen asiantuntijoiden näkökulmia palveluratkaisuihin ja määritellään BaaS-alustan keskeisiä sisältöjä ja niihin liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia. Tilaisuuden tavoitteena ovat verkostojen ja uusien lähtökohtien luominen yritysekosysteemeille.

Minkälaista uutta liiketoimintaa voi syntyä digitaalisuutta hyödyntäen, käyttötarkoituksia yhdistäen tai energiatehokkuutta parantaen? Mitä uudenlaiset Building as a Service (BaaS) -ratkaisut voivat tarkoittaa? Näihin kysymyksiin etsitään yhteisesti ratkaisuja TTY:n Sustainable Design and Development -tutkimusryhmän vetämässä työpajassa osana Pirkanmaan liiton ja Itämeri-instituutin From Waste To Valuables -verkostoitumistapahtumaa, joka järjestetään 23. - 24.11.2017.

Työpaja alkaa torstaina 23.11. klo 11.00 kolmella alustuksella: Jukka Viitanen (NCC), Jaakko Isotalo (Grid vc Oy, Leppäkosken Sähkö) ja Ville Stenius (Siemens).

Tilaisuuden kutsu ja ohjelma: http://www.baltic.org/project/bsr-stars-s3/ .

Lisätietoja: Harry Edelman, , p. 040 5149993.

www.tut.fi/rak

Uutisen jättäjä: Elina Soininen
Uutisen päivittäjä: Tuuli Laukkanen
Asiasanat: tiede ja tutkimus, palvelut ja yhteistyö, näkyvyys ja viestintä, rakennustekniikka, momentti