Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Valtakunnallinen rakennusfysiikkaseminaari Tampereella 24.-26.10.2017

Tampereen teknillisen yliopiston rakennusfysiikan tutkimusryhmä ja Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry. järjestävät viidennen valtakunnallisen rakennusfysiikkaseminaarin Tampere-talossa 24.–26.10.2017.

Ilmoittautuminen seminaariin on auki osoitteessa http://www.ril.fi/en/events/rakennusfysiikka-2017/ilmoittaudu.html

Rakennusfysiikka on noussut keskeiseksi osaamisalueeksi nykyisessä rakentamisessa. Rakennusalalla tarvitaan jatkuvasti uutta tietoa rakennusfysiikkaan liittyvistä tutkimustuloksista ja hyvistä käytännön ratkaisuista. Suuresti suosiotaan kasvattanut rakennusfysiikkaseminaari järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa uudistuneissa Tampere-talon tiloissa.

Rakennusfysiikkaseminaari kokoaa laajasti rakennusalan ammattilaisia kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista rakennusfysiikkaan liittyvistä asioista. Seminaarin esitykset käsittelevät muun muassa rakennusfysiikan tutkimuksen ja käytännön sovellusten viimeisimpiä saavutuksia. Tänä vuonna esitelmäehdotuksia saapui ennätysmäärä ja seminaarissa tullaan kuulemaan yli 90 esitystä.

Rakennusaikainen kosteudenhallinta ja rakenteiden kosteustekninen toimivuus ovat erittäin tärkeitä turvallisen, terveellisen ja pitkäikäisen rakennuksen toteutuksessa. Tämän vuoksi seminaarissa jaetaan kolmatta kertaa kosteusturvallisen rakentamisen palkinto. Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin hyviä käytäntöjä, toteutustapoja ja tuotteita, joilla pyritään parantamaan rakennusten kosteusturvallisuutta. Kilpailu koskee sekä uudis- että korjausrakentamista.

Lisää aiheesta löytyy osoitteista
http://www.rf2017.fi
http://www.tut.fi/rakennusfysiikkaseminaarit.


www.tut.fi/rak
www.tut.fi/rak/ajankohtaista

Uutisen jättäjä: Elina Soininen
Asiasanat: tiede ja tutkimus, palvelut ja yhteistyö, näkyvyys ja viestintä, momentti, rakennustekniikka