Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

TTY:n tilat ja infra -yksikkö hakee käyttöinsinööriä

Tilat ja infra -yksikkö vastaa Tampereen teknillisen yliopiston tilahallinnosta, tilojen kehittämisestä, muutostöistä, kampuspalveluista sekä laboratoriopalveluista. Haemme nyt käyttöinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tilat ja infra -yksikkö muodostuu kahdesta kokonaisuudesta, joita ovat tilapalvelut ja tekniset- ja ylläpitopalvelut. Käyttöinsinöörin työtehtävä sijoittuu tilat ja infra -yksikön tekniset- ja ylläpitopalvelut vastuualueelle, mikä vastaa Tampereen teknillisen yliopiston laboratorioiden toiminnasta ja ylläpidosta.

Käyttöinsinöörinä tehtäviisi kuuluu monipuolisten tutkimuslaitteiden ja mittausjärjestelmien sekä niihin liittyvien anturitekniikoiden suunnittelu, kehittäminen ja valmistaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu sähköteknisten laitteiden korjaus, ylläpito ja kehittäminen, sekä mittalaitteiden kalibrointi ja dokumentointi.

Tehtävän alustava sijoituspaikka on rakennustekniikan laboratoriossa, mutta tehtävässä työskennellään yliopistotasoisesti TTY:n eri laboratorioissa ja yksiköissä

Kiinnostuitko? Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan TTY:n Avoimet työpaikat -sivulta ja hae tehtävää sähköisellä lomakkeella. Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 4.6.2017.

 

Uutisen jättäjä: Tiina Huttunen
Uutisen päivittäjä: Tuuli Laukkanen
Asiasanat: työssä tty:llä, tietoa tty:stä, avoimet työpaikat, käyttöinsinööri, tilat ja infra, rakennustekniikan laboratorio