Uutiset ja tapahtumat - Tampereen teknillinen yliopisto

Digimyrsky tarjoaa 16.3. webinaarin: Onnistumisen eväitä digitalisaatioon – terveisiä Piilaaksosta!

Webinaarin asiantuntija- ja yrityspuheenvuoroissa luodaan monipuolinen katsaus digiajan Piilaaksoon: miksi Piilaakso paikkana ja ajattelumallina on myös suomalaisille yrityksille merkityksellinen, mitä yritykset kohtaavat tullessaan ja millaisilla eväillä menestykseen voidaan pyrkiä.
Piilaakso on ollut tutkimuksen, uusien teknologioiden ja liiketoimintamallien kehto toisen maailmansodan jälkeisestä ajasta alkaen.
Piilaakso on ollut tutkimuksen, uusien teknologioiden ja liiketoimintamallien kehto toisen maailmansodan jälkeisestä ajasta alkaen.

Piilaaksossa autenttisessa toimintaympäristössä kuvatuissa haastatteluissa pääsevät ääneen niin Piilaaksossa asuvat suomalaiset huippuasiantuntijat kuin suomalaisten yritysten kansainvälistymisessä mukana olevat paikalliset toimijat.

Ajatuksiaan kertovat ja asiantuntemustaan jakavat Hanna Maula (vieraileva tutkija, Stanfordin yliopisto), Arne Tonning (Venture Capitalist, Alliance Ventures), Chander Chawla (CEO, Co-Founder, Ever App), Thuong Tan (johtaja,Tekes Silicon Valley), Aino Huxley (Advisor, Tekes Silicon Valley) ja Robert Kim Wilsson (kirjoittanut ”They Will Be Giants: 21st Century Entrepreneurs and the Purpose-Driven Business Ecosystem”).

Webinaarin on tuottanut Paula Salomaa, verkottunut paikallinen toimija Piilaaksossa. Työssään Nordic Innovation Housessa hän on mukana auttamassa pohjoismaisten yritysten pääsyä Yhdysvaltojen markkinoille. Salomaalla on kokemusta myös yrittäjyydestä Piilaaksossa.

Aika: torstai 16.3.2017, klo 8.45 – 12

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Uutisen jättäjä: Katri Rauvola
Uutisen päivittäjä: Mika Puonti
Asiasanat: opiskelu ja opetus, palvelut ja yhteistyö, digimyrsky, webinaari, piilaakso, edutech