Signaalinkäsittely - Tampereen teknillinen yliopisto

Signaalinkäsittelyn laitos

Signaalinkäsittelyn laitos

Signaalinkäsittelyn laitos (SGN) on korkeatasoisesta tutkimuksestaan tunnettu yksikkö, joka on koko historiansa ajan houkutellut lahjakkaita tutkijoita ja opiskelijoita sekä Suomesta että kansainvälisesti. Laitoksen tutkimus ja opetus ovat monialaista ja tarjoavat valmiudet paneutua tietotekniikan, tietojenkäsittelyn ja signaalinkäsittelyn kuumimpiin tutkimusongelmiin ja tulevaisuuden teknologioihin. Laitos kouluttaa osaajia tulevaisuuden tarpeisiin.

Laitos tarjoaa vankkaa sekä teoreettista että käytännöllistä opetusta monilla ajankohtaisilla aloilla kuten signaalinkäsittely, koneoppiminen, laskennallinen biologia ja lääketiede, tietokonenäkö, kuvankäsittely, tutkasignaalit, äänenkäsittely ja analyysi ja 3D-tuotanto. Opiskelijat perehdytetään alan perusmenetelmiin ja työkaluihin ja he pääsevät soveltamaan osaamistaan harjoitustöissä, laboratoriokursseilla ja usein myös osana tutkimusryhmien tutkimusta. Kouluttamamme diplomi-insinöörit ja tohtorit ovat haluttuja työntekijöitä monissa kansainvälisissä yrityksissä.

Tervetuloa osaksi laajaa kansainvälistä ja iloista signaalinkäsittelyperhettä!

Iän- ja sukupuolen määritys tietokonenäöllä

 

Päivittäjä: Joni Kämäräinen, 10.09.2016 15:58.
Sisällöstä vastaa: Kämäräinen Joni
Asiasanat: opiskelu ja opetus, tiede ja tutkimus, työssä tty:llä, tietoa tty:stä, näkyvyys ja viestintä, signaalinkäsittelyn laitos, kotisivu, tcsp, spag, sgn, tut sgn, signaalinkäsittely, ääni, puhe, video, biologiset, signaalit, suodatus, opetus, tutkimus, tty-säätiö, data science, data engineering

Uutiset
Signaalinkäsittelyn laitos

Kaikki uutiset