Pori - Tampereen teknillinen yliopisto

Porin laitos

Tervetuloa TTY:n Porin laitoksen sivuille!

Tampereen teknillisen yliopiston Porin laitos toteuttaa kilpailukykyisiä yliopistotasoisia teknillisen tieteenalan koulutus- ja tutkimuspalveluja sekä osallistuu alansa kansainväliseen tutkimustoimintaan. Nykyaikaiset toimitilat vanhassa Porin Puuvillan kiinteistössä, Kokemäenjoen rannalla, Porin yliopistokeskuksessa, tuovat yliopiston lähelle porilaisia.

 

Porin diplomi-insinöörikoulutuksen opetus keskittyy  tietotekniikan ja tuotantotalouden aloille.

Tutkimustoiminta on kiinteässä yhteydessä Porin laitoksen opetusaloihin. Laitoksen tutkimuksen painoalueita ovat liiketoimintaekosysteemit, verkostot ja innovaatiot, ohjelmistotekniikka ja älykkäät järjestelmät, data-analytiikka ja optimointi, hyötypelit ja pelillinen oppiminen sekä verkon tietoturvaratkaisut.

TIESITKÖ? Porin laitos on tarjonnut DI-koulutusta jo vuodesta 1987. Yhteensä laitoksesta on valmistunut yli 1155 diplomi-insinööriä ja 46 tohtoria. Laitos on edelläkävijä monimuoto-opetuksessa. Tutkimuspuolellamme on useita käynnissä olevia tutkimus- ja kehittämishankkeita.

Täydennyskoulutuskeskus Edupoint tarjoaa yrityksille ja julkisille organisaatioille koulutusratkaisuja liiketoiminta- ja teknologiaosaamisen kehittämiseen, asiantuntijuuden syventämiseen ja uuden teknologian hyödyntämiseen.

Porin laitoksen johtajana toimii Tarmo Lipping. Henkilökuntaan voit ottaa yhteyttä yhteistyö- ja koulutusasioissa.

Päivittäjä: Marika Vapaala-Riikonen, 24.09.2015 10:35.
Asiasanat: tiede ja tutkimus, tietojärjestelmät, tietoa tty:stä, näkyvyys ja viestintä, esittely, yhteystiedot