Elektroniikka ja tietoliikennetekniikka - Tampereen teknillinen yliopisto

Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan laitos

Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan laitos

Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan laitos (ELT) on tunnettu tasokkaasta tekniikan tutkimuksesta ja opetuksesta, joilla on tiiviit yhteydet teollisuuden ja elinkeinoelämän tarpeisiin. Monet tutkimusalat ovat tärkeässä roolissa kestävän kehityksen ja inhimillisen hyvinvoinnin turvaamisessa. Tutkimuksen laaja-alaisuus ja sen vuorovaikutus yhteiskuntaan kuuluu ELT:n vahvuuksiin, samoin kuin laajat ja laadukkaat kansainväliset tutkimusyhteistyöverkostot ja korkeatasoiset tutkimushankkeet. Tutkimuksessa ELT tekee yhteistyötä kunkin alan parhaiden toimijoiden kanssa siten, että tutkimushankkeisiin saadaan mahdollisimman kattava ja korkeatasoinen osaaminen. Vastaavasti yhteistyökumppanit odottavat korkeatasoista panostusta heidän kiinnostusalueisiin.Opetuksesta ELT vastaa tieteellisten perusteiden opetuksesta, mutta ammattianekurssit ovat hyvin ajantasaisia.

Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan laitos sijaitsee TTY:n kampuksella Sähkötalossa sekä Tietotalossa, ja tämän lisäksi laitoksella on toimipisteet Raumalla, Kankaanpäässä, Tampereen yliopistollisen sairaalan kampuksella FinnMedissä sekä terveysteknologiakeskuksessa MediWestissä SeinäjoellaYhteystiedot.

Tutkimusyhteistyöstä voi ottaa yhteyttä laitoksen professoreihin sekä seniorihenkilökuntaan.

Laitoksellamme työskentelee 19 professoria sekä muuta henkilökuntaa yli 200.

Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan laitoksen johtajana toimii prof. Lauri Sydänheimo, varajohtajana prof. Mikko Valkama.

 

Päivittäjä: Sari Kinnari, 18.05.2016 13:08.
Asiasanat: tietoa tty:stä

Uutiset
Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan laitos

Kaikki uutiset