Alumnitoiminta - Tampereen teknillinen yliopisto

Ihminen ratkaisee – Human potential unlimited

Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyvät 1.1.2019 uudeksi Tampereen yliopisto -nimiseksi säätiöyliopistoksi. Yhdessä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa ne muodostavat uuden korkeakouluyhteisön, jonka osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta.

www.tampere3.fi

TTY:n alumnitoiminta

Kuulutko noin kahdenkymmenentuhannen TTY:ltä valmistuneen diplomi-insinöörin ja arkkitehdin joukkoon? Alumnit muodostavat vahvan ja tärkeän verkoston yliopiston ympärille. Tähän verkostoon kuuluvat Tampereen teknillisen yliopiston, Tampereen teknillisen korkeakoulun ja Teknillisen korkeakoulun Tampereen sivukorkeakoulun entiset opiskelijat ja työntekijät.

Alumni, ole hyvä ja tallenna tietosi uuteen Tampereen teknillisen yliopiston alumnirekisteriin. Alumnina saat uutiskirjeitä, joiden avulla pysyt ajan tasalla yliopiston ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Tule mukaan, siirry alumnirekisteriin!

TTY:n alumnitoiminta on elävää vuorovaikutusta tutkimuksen ja teollisuuden välillä, tiedon ja kokemuksen aktiivista jakamista molemminpuolisen kehitystyön onnistumiseksi. Alumnitoiminnassa säilytät yhteyden vanhoihin opiskelukavereihisi ja yliopistoon. Älä unohda tiedettä, kotikampustasi ja Hervannan henkeä!

Pidetään yhteyttä

Tampereen teknillisen yliopiston alumnitoiminnan yhteyshenkilö on Soile Harjala.
p. 040 8490 200
alumni@tut.fi

Alumnisuhteiden yhteistyötä

TTY tukee eri alumnitoimijoiden kuten esimerkiksi koulutusohjelmatason alumniyhdistysten ja kiltojen järjestämää alumnitoimintaa. Alumnityöryhmä kokoaa alumnitoimintaa TTY:llä järjestävät tahot yhteen jakamaan hyviä käytäntöjä ja verkostoitumaan.

Tietosuojaseloste

Uraseurantakyselyt

TTY on mukana valtakunnallisessa yliopistojen työelämäpalveluiden Aarresaari-verkostossa. Verkosto seuraa aktiivisesti valmistuneiden sijoittumista työelämään. Ensimmäinen yhteinen uraseurantakysely toteutettiin jo vuonna 2005. Uraseurantakyselyillä kerättyä tietoa hyödynnetään ensisijaisesti yliopistojen sisällä laadunvarmistustyössä, opintojen kehittämisessä sekä opiskelijoiden ohjauksessa. Tuloksiin pääsee tutustumaan Aarresaaren sivuilta.

Töissä.fi -verkkopalvelu pohjautuu uraseurantakyselyissä kerättyyn dataan. Töissä.fi -verkkopalvelu kertoo millaisissa tehtävissä yliopistoista ja ammattikorkeakouluista valmistuneet työskentelevät. Sieltä löytyy myös opintojansa ja uraansa suunnitteleville lyhyitä uratarinoita - joko olet kirjoittanut omasi?

Uraseurantojen tietosuojailmoitus

 

Päivittäjä: Soile Harjala, 23.11.2018 12:21.
Sisällöstä vastaa: Harjala Soile
Asiasanat: tiede ja tutkimus, palvelut ja yhteistyö, näkyvyys ja viestintä, alumnitoiminta

Alumnitapahtumat