Alumnitoiminta - Tampereen teknillinen yliopisto

TTY:n alumnitoiminta

Kuulutko noin kahdenkymmenentuhannen TTY:ltä valmistuneen diplomi-insinöörin ja arkkitehdin joukkoon? Alumnit muodostavat vahvan ja tärkeän verkoston yliopiston ympärille. Tähän verkostoon kuuluvat Tampereen teknillisen yliopiston, Tampereen teknillisen korkeakoulun ja Teknillisen korkeakoulun Tampereen sivukorkeakoulun entiset opiskelijat ja työntekijät.

Alumni, ole hyvä ja tallenna tietosi uuteen Tampereen teknillisen yliopiston alumnirekisteriin. Alumnina saat uutiskirjeitä, joiden avulla pysyt ajan tasalla yliopiston ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Tule mukaan, siirry alumnirekisteriin!

TTY:n alumnitoiminta on elävää vuorovaikutusta tutkimuksen ja teollisuuden välillä, tiedon ja kokemuksen aktiivista jakamista molemminpuolisen kehitystyön onnistumiseksi. Alumnitoiminnassa säilytät yhteyden vanhoihin opiskelukavereihisi ja yliopistoon. Älä unohda tiedettä, kotikampustasi ja Hervannan henkeä!


Tapahtumia

Avajaispäivän alumnitapahtuma

Opintonsa 50, 40 ja 30 vuotta sitten aloittaneiden avajaispäivän alumnitapahtuma järjestettiin 7.9.2016.

Wappu 2016

TTY:n alumnitoimijoiden yhteisellä kohtauspaikalla Tammerkosken kupeessa nautittiin teekkarihenkisestä tunnelmasta. Paikalle pystytetty Wapputeltta toimi tilaisuuden tapaamispaikkana.

Pidetään yhteyttä

Tampereen teknillisen yliopiston alumnitoiminnan yhteyshenkilö on Virpi Multanen.
p. 040 8490 241
alumni@tut.fi

Alumnisuhteiden yhteistyötä

TTY:n alumnitoimintaa linjaa alumnitoiminnan ohjausryhmä. TTY tukee eri alumnitoimijoiden kuten esimerkiksi koulutusohjelmatason alumniyhdistysten ja kiltojen järjestämää alumnitoimintaa. Alumnityöryhmä kokoaa alumnitoimintaa TTY:llä järjestävät tahot yhteen jakamaan hyviä käytäntöjä ja verkostoitumaan.

Päivittäjä: Virpi Multanen, 04.11.2016 14:10.
Sisällöstä vastaa: Multanen Virpi
Asiasanat: tiede ja tutkimus, palvelut ja yhteistyö, näkyvyys ja viestintä, alumnitoiminta

Alumnitapahtumat