Alumnitoiminta - Tampereen teknillinen yliopisto

TTY:n alumnitoiminta

 

 

Automaatio 30, 9.3.2018

Juhlistamme Automaatiotekniikan 30-vuotista taivalta perjantaina 9.3. ja haluamme kutsua kaikki automaatiotekniikasta valmistuneet mukaan juhlimaan kanssamme.

Automaatio 30 seminaari TTY, Kampusklubi,
Kampusareenan 5 krs.

9.30      Aamukahvit
10 – 12 Seminaari: Hieman historiaa, TTY, automaatio tänään, tulevaisuus
12 – 13 Lounas
13 – 15 Kampuskierros

Automaatiositsit (Konetalon ruokala) Alumnit 40€, opiskelijat 20€
18 – 21 Ruokaa, juomaa ja hieman ohjelmaa
 
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.2. Ilmoittautumislinkki: https://www.webropolsurveys.com/S/565474F0BC97AAE2.par 

Kuulutko noin kahdenkymmenentuhannen TTY:ltä valmistuneen diplomi-insinöörin ja arkkitehdin joukkoon? Alumnit muodostavat vahvan ja tärkeän verkoston yliopiston ympärille. Tähän verkostoon kuuluvat Tampereen teknillisen yliopiston, Tampereen teknillisen korkeakoulun ja Teknillisen korkeakoulun Tampereen sivukorkeakoulun entiset opiskelijat ja työntekijät.

Alumni, ole hyvä ja tallenna tietosi uuteen Tampereen teknillisen yliopiston alumnirekisteriin. Alumnina saat uutiskirjeitä, joiden avulla pysyt ajan tasalla yliopiston ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Tule mukaan, siirry alumnirekisteriin!

TTY:n alumnitoiminta on elävää vuorovaikutusta tutkimuksen ja teollisuuden välillä, tiedon ja kokemuksen aktiivista jakamista molemminpuolisen kehitystyön onnistumiseksi. Alumnitoiminnassa säilytät yhteyden vanhoihin opiskelukavereihisi ja yliopistoon. Älä unohda tiedettä, kotikampustasi ja Hervannan henkeä!

Tapahtumia

Opintonsa 50, 40 ja 30 vuotta sitten aloittaneiden avajaispäivän alumnitapahtuma järjestetään lukuvuoden avajaispäivänä perjantaina 7.9.2018.

Pidetään yhteyttä

Tampereen teknillisen yliopiston alumnitoiminnan yhteyshenkilö on Soile Harjala.
p. 040 8490 200
alumni@tut.fi

Alumnisuhteiden yhteistyötä

TTY:n alumnitoimintaa linjaa alumnitoiminnan ohjausryhmä. TTY tukee eri alumnitoimijoiden kuten esimerkiksi koulutusohjelmatason alumniyhdistysten ja kiltojen järjestämää alumnitoimintaa. Alumnityöryhmä kokoaa alumnitoimintaa TTY:llä järjestävät tahot yhteen jakamaan hyviä käytäntöjä ja verkostoitumaan.

Päivittäjä: Soile Harjala, 16.02.2018 12:16.
Sisällöstä vastaa: Harjala Soile
Asiasanat: tiede ja tutkimus, palvelut ja yhteistyö, näkyvyys ja viestintä, alumnitoiminta

Alumnitapahtumat