Ohjelma - Tampereen teknillinen yliopisto

Promootio

Promootion ohjelma

Perjantai 19.5.2017 Valmistelujuhla

Promootion juhlallinen ohjelma harjoitellaan Tampere-talossa promootiota edeltävänä iltana. Promootioon osallistuvien promovoitavien tohtorien toivotaan osallistuvan myös valmistelujuhlaan Tampere-talossa.

Valmistelujuhla alkaa kello 16. Kenraaliharjoituksen jälkeen Tampere-talosta siirrytään Raatihuoneelle, jossa alkaa kello 19 Tampereen kaupungin vastaanotto ja jossa harjoitellaan vanhoja tansseja, jotka tanssitaan myös promootiopäivällisellä. Vanhojen tanssit on vapaaehtoinen ohjelmanumero. Tampere-talolta on mahdollisuus siirtyä Raatihuoneelle järjestäjien tilaamilla linja-autoilla. Tilaisuus Raatihuoneella päättyy noin klo 22. Perjantain valmistelujuhlallisuuksiin voi osallistua promovendi yksin tai seuralaisen kanssa.

 

Lauantai 20.5.2017 Promootioakti, jumalanpalvelus ja promootiopäivällinen Tampere-talossa

Promootioakti Tampere-talossa alkaa kello 12. Promovoitavien tohtorien tulee olla paikalla hyvissä ajoin akateemiseen juhlakulkueeseen järjestäytymistä varten, tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Promootioaktin jälkeen on pientä tarjoilua. Vieraiden määrää promootioaktiin ei ole rajoitettu mutta osallistuvien vieraiden määrä toivotaan ilmoitettavan ilmoittautumisen yhteydessä. Juhlallisuuksien jälkeen siirrytään kulkueena Tampereen Tuomiokirkkoon promootiojumalanpalvelukseen. Myös bussikuljetus seuralaisille on mahdollinen. Vieraiden määrää promootiojumalanpalvelukseen ei ole myöskään rajoitettu.

Promootiopäivällinen järjestetään Tampere-talon Sorsapuistosalissa kello 19.30. Promootiopäivällisellä on rajattu määrä paikkoja ja se on tarkoitettu ensisijaisesti promovoitaville yhden seuralaisen kanssa, sekä TTY:n kutsuvieraille.

 

Sunnuntai 21.5.2017 Huviretki

Sunnuntain huviretki on promovoitaville tohtoreille avec. Laiva Viikinsaareen lähtee noin kello 12. Ohjelmassa on muun muassa lounas ja tanssia. Laiva palaa satamaan noin kello 16.30.

 

Päivittäjä: Mira Toroi, 16.03.2017 17:31.
Sisällöstä vastaa: Toroi Mira
Asiasanat: tietoa tty:stä, promootio 2017, ohjelma