Ohjelma - Tampereen teknillinen yliopisto

Promootio

Promootion ohjelma

Perjantai 19.5.2017 Valmistelujuhla

Promootion juhlallinen ohjelma harjoitellaan Tampere-talossa promootiota edeltävänä iltana. Promootioon osallistuvien promovoitavien tohtorien toivotaan osallistuvan myös valmistelujuhlaan Tampere-talossa.

Valmistelujuhla alkaa kello 16. Hattulaatikoita voi toimittaa jo  klo 15. alkaen. Kenraaliharjoitus päättyy noin klo 18.30, jonka jälkeen on virvoketarjoilua. Tampere-talosta siirrytään busseilla Raatihuoneelle, jossa alkaa kello 19 Tampereen kaupungin vastaanotto. Raatihuoneella ohjelmassa vanhojen tanssien harjoitukset (tanssitaan promootiopäivällisellä). Vanhojen tanssit on vapaaehtoinen ohjelmanumero. Tilaisuus Raatihuoneella päättyy noin klo 22. Perjantain valmistelujuhlallisuuksiin voi osallistua promovendi yksin tai seuralaisen kanssa.

 

Lauantai 20.5.2017 Promootioakti, jumalanpalvelus ja promootiopäivällinen Tampere-talossa

Promootioakti Tampere-talossa alkaa kello 12. Promovoitavien tohtorien tulee olla paikalla hyvissä ajoin akateemiseen juhlakulkueeseen järjestäytymistä varten. Juhlakulkueen järjestäytyminen alkaa 11.40. Promootioakti alkaa klo 12.15 ja päättyy noin klo 15.00, jonka jälkeen on pientä tarjoilua. Vieraiden määrää promootioaktiin ei ole rajoitettu mutta osallistuvien vieraiden määrä toivotaan ilmoitettavan ilmoittautumisen yhteydessä. Juhlallisuuksien jälkeen siirrytään kulkueena Tampereen Tuomiokirkkoon promootiojumalanpalvelukseen noin klo 15.40 alkaen. Kulkue kulkee reittiä Tampere-talo-Yliopistonkatu-Tammelan Puistokatu-Kullervonkatu-Erkkilänkatu-Tuomiokirkko, matka on noin 1,5 km. Myös bussikuljetus seuralaisille on mahdollinen. Vieraiden määrää promootiojumalanpalvelukseen ei ole myöskään rajoitettu. Promootiojumalanapalvelus on noin klo 16.10 - 17.00.

Promootiopäivällinen järjestetään Tampere-talon Sorsapuistosalissa kello 19.30 alkaen. Promootiopäivällisellä on rajattu määrä paikkoja ja se on tarkoitettu ensisijaisesti promovoitaville yhden seuralaisen kanssa, sekä TTY:n kutsuvieraille.

 

Sunnuntai 21.5.2017 Huviretki

Sunnuntain huviretki on promovoitaville tohtoreille avec. Laivat Viikinsaareen lähtevät kello 12 Laukontorin satamasta.  Ohjelmassa on muun muassa lounas ja tanssia. Laivat palaavat satamaan noin kello 16.30.

 

Päivittäjä: Annamaija Paunu, 11.05.2017 10:56.
Sisällöstä vastaa: Toroi Mira
Asiasanat: tietoa tty:stä, promootio 2017, ohjelma