Pori - Tampereen teknillinen yliopisto

Pori

TTY Pori

 

Tampereen teknillisen yliopiston Porin yksikkö tarjoaa DI-tutkintokoulutusta työn ohessa ja päivä -opiskeluina sekä osallistuu alansa kansainväliseen tutkimustoimintaan. TTY Pori toimii vanhassa Porin Puuvillan kiinteistössä, Kokemäenjoen rannalla, Porin yliopistokeskuksessa.

 

TTY Porissa voivat insinöörit, amk-insinöörit ja tekniikan kandidaatit suorittaa Johtamisen ja tietotekniikan DI-tutkinnon. Jatkotutkintona on mahdollista suorittaa tekniikan lisensiaatin sekä tekniikan tai filosofian tohtorin tutkinto.

Tutkimustoiminta on kiinteässä yhteydessä opetusaloihin. Porin tutkimuksen painoalueita ovat liiketoimintaekosysteemit, verkostot ja innovaatiot, ohjelmistotekniikka ja älykkäät järjestelmät, data-analytiikka ja optimointi, hyötypelit ja pelillinen oppiminen sekä verkon tietoturvaratkaisut. Tutkimusyhteistyötä tehdään yritysten, yliopistojen ja muiden organisaatioiden kanssa myös kansainvälisissä projekteissa.

TIESITKÖ? Pori on tarjonnut DI-koulutusta jo vuodesta 1987. Yhteensä Porista on valmistunut lähes 1200 diplomi-insinööriä ja 46 tohtoria. Olemme edelläkävijöitä monimuoto-opetuksessa. Tutkimuspuolellamme on useita käynnissä olevia tutkimus- ja kehittämishankkeita.

Porissa toimii myös Edutechin alainen täydennyskoulutusyksikkö Edupoint, joka tarjoaa yrityksille ja julkisille organisaatioille koulutusratkaisuja liiketoiminta- ja teknologiaosaamisen kehittämiseen, asiantuntijuuden syventämiseen ja uuden teknologian hyödyntämiseen.

Porin toiminnan yhteyshenkilö on professori Tarmo Lipping. Henkilökuntaan voit ottaa yhteyttä yhteistyö- ja koulutusasioissa.

 

Päivittäjä: Marika Vapaala-Riikonen, 26.04.2017 12:21.
Asiasanat: opiskelu ja opetus, tiede ja tutkimus, palvelut ja yhteistyö, näkyvyys ja viestintä, poridi, tty pori

Uutiset
Pori

Kaikki uutiset